20140301

HIGH TEA | NIEUW ROTTERDAMS CAFÉ


Het is alweer even een tijdje geleden, maar ik wilde naar traditie van mijn vorige High Tea "reviews" er toch nog een blogpost over schrijven. Mijn High Tea bij Nieuw Rotterdams Café, ook wel NRC genoemd, in je raad het al... Rotterdam! Samen met Rob (één van mijn beste vrienden en fellow food liefhebber) was ik daar een aantal maanden geleden voor een High Tea.
Bij binnenkomst zagen wij een gedekte tafel met een bordje vol soorten thee en een bordje verse munt, zakjes honing en schijfjes citroen. De thee is van het merk Legends. Het duurde even voordat wij een pot heet water kregen. Deze pot heet water deel je met z'n tweeën. Wij wilden verschillende soorten thee proberen dus deden de theezakjes in ons glas in plaats van in de pot.


Bij een High Tea hoort natuurlijk een etagère met een hoop lekkers! Om je het water in de mond te laten lopen komen er een paar close up foto's.


Per persoon krijg je bij de NRC High Tea een witte chocoladelolly, een brownie van pure chocolade, een stukje cheese cake, een kersenmuffin, een scone met aardbeienjam en clotted cream en twee sandwiches van maisbrood met twee verschillende soorten beleg.


Ik was onder de indruk van de goed belegde sandwiches! Wij krijgen een sandwich met oude kaas (wat er precies op zat weet ik even niet meer) en een sandwich met kipfilet, bacon, rucola, gedroogde tomaatjes en een heerlijke saus.

De zoete lekkernijen van de High Tea waren heerlijk! De scones waren lekker en met clotted cream in plaats van slagroom en dat is altijd een plus. Het was bijna misselijkmakend lekker. We moesten tussendoor wel wat langer wachten op een nieuwe pot heet water wat wel een beetje jammer was. Verder ben ik erg tevreden over de High Tea en is zeker aan te raden.

De High Tea bij Nieuw Rotterdams Café kost €19,50 per persoon. NRC, Nieuw Rotterdams Café ligt aan de Witte de Withstraat 63 in Rotterdam.

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen: