20140302

My Week #9 2014

Het is lente!! Althans, meteorologisch gezien dan... En het is alweer de vierde My Week. Ik begin steeds bewuster van mijn activiteiten in een week te worden zodat ik deze post lekker kan vullen! Nog even voor degene die niet weten wat ik in My Week posts beschrijf. Iedere zondag komt er een My Week post online waarin ik in categorieën de week doorneem en aandacht geef aan bijzondere of opvallende dingen van de week. Dit zijn categorieën die je kunt verwachten: Gelezen, Gezien, Gegeten/Gedronken, Gedragen, Gehoord, Gekocht, Gedaan, Gehouden van, Geobsedeerd door...

Gehoord
 
Na het concert van Ellie Goulding twee weken geleden luister ik bijna dagelijks haar muziek. De vier nummers die hierboven staan zijn op het moment toch wel mijn favorieten! Begin ik al vervelend te worden met mijn Ellie Goulding liefde?! Ze is gewoon awesome!

Gelezen
Nou ik hoorde het eerst van mijn moeder en toen ben ik het op gaan zoeken (bron blog.nl)... De H&M in de Koopgoot hier in Rotterdam is vanaf dit najaar de grootste H&M winkel van Europa! Het Rotterdamse filiaal van de H&M wordt een flagship store met 4500 vierkante meter ruimte! Als eerste winkel in Nederland zal deze H&M alle collecties gaan verkopen inclusief dus de H&M Home collectie (score!). De naastgelegen Passage wordt ook nog eens voorzien van een Monki filiaal en een Weekday filiaal (de tweede van Nederland). 
In oktober zal het vernieuwde en uitgebreide H&M filiaal open gaan. Ik kan persoonlijk echt niet wachten en dat komt voornamelijk door de toevoeging van H&M Home, want daar ben ik echt dol op. Het is heel fijn dat alle collecties in het filiaal te koop zullen zijn.

Gedaan

Mijn vader was zo lief mij met de auto naar het winkelcentrum te brengen zodat ik naar de kapper kon. Ik liet mijn uitgroei verven, omdat mijn punten véééél te donker zijn volgens mijn kapper, en ik liet 10 CENTIMETER van mijn lokken knippen. Ik had het even helemaal gehad met het lange haar en dan met name de klitten waar ik veel last van heb was ik helemaal zat.

Gegeten

Mijn ontbijt ziet er regelmatig uit zoals je het hierboven ziet! Ik eet cruesli met krenten, een handvol Superfood mix van Neal's Yard (te koop bij De Tuinen) en ongeveer een theelepel Chiazaadjes. Dat combineer ik met yoghurt of amandelmelk. #Nomnomnom

Gekocht

Gisteren was mijn zus zo lief om nog even mee te gaan naar het winkelcentrum, want toen ik er eerder deze week was waren de kortingsstickers van de Hema nog niet geldig.. En ik MOEST deze vaasjes kopen! Ik spotte ze namelijk al op de Hema Pressday eerder deze maand. Toen was ik al verliefd en toen ik ze deze week in de Hema schappen zag staan wist ik dat ik ze moest kopen. De Narcissen die ik voor de kleine vaas kocht staan er ook behoorlijk mooi bij. Ik heb nu nog mijn oog op het andere kleine vaasje uit de 'collectie' en de XXL vaas die 40 centimeter hoog is. I want them all!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen: