20140326

BEAUTY | OPI A-Piers A Tan Versus Lóreal So Chic Fox


Ik liep deze week in het Kruidvat waar ik in ruil voor 375 voordeelpunten een gratis Lóreal lakje kreeg. Ik bekeek de lakjes in het schap en spotte een bruin lakje genaamd So Chic Fox van Lóreal. Dit lakje kwam bij toch behoorlijk bekend voor! Hij deed mij denken aan een OPI lakje uit de San Fransisco collectie, A-Piers A Tan. Ik nam hem mee omdat ik toch wilde testen of mijn vermoeden klopte.


Wat lijken ze veel op elkaar in het flesje! A-Piers A Tan lijkt een tikje donkerder te zijn in het flesje, maar dat zou ook zomaar door de dop kunnen zijn. Om te zien of ze identiek zijn moet ik ze natuurlijk swatchen op mijn nagels.


Zie jij het verschil?! Ik niet hoor. Het is dat ik weet dat ik op mijn pink en middelvinger OPI A-Piers A Tan en op mijn wijsvinger en ringvinger Lóreal So Chic Fox heb aangebracht. De kleuren zijn compleet identiek, best bijzonder bij zo'n unieke bruine kleur.
Van beide lakken draag ik maar één laagje op mijn nagels en brengen beide erg prettig aan.

Ben jij OPI A-Piers A Tan misgelopen als Limited Edition of vind je met ruim 14 euro een OPI lakje gewoon te duur? Dan is Lóreal So Chic Fox een perfecte dupe en een veel goedkoper alternatief. Ook is So Chic Fox makkelijker verkrijgbaar in de drogisterij!

Lóreal So Chic Fox is onder andere te koop bij Bol.com,en de drogisterijen en kost €5,99 per flesje.

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen: