20140318

REVIEW | Lady Speed Stick


Al jaren hoorde ik over DE Amerikaanse deodorant Lady Speed Stick, maar helaas helaas was dit merk nooit in Nederland te koop. Sinds een maand of twee is het eindelijk mogelijk dit product via de Nederlandse webshop Speedstick.nl te kopen. Ik kocht twee deodorants om te testen!

Niet bepaald vrouwelijk, maar ik zweet (met name in de zomer) redelijk veel. Nu gebruik ik al jaren Odorex wat zeker helpt. Omdat ik sinds het begin van mijn pubertijd veel zweet vermeed ik altijd stick- en roller deodorants omdat ik het gevoel had dat mijn oksels daar nog natter van werden. Sticks gaven ook altijd af aan shirtjes, dus ik gebruik al jaren spuitdeo's.

In april van vorig jaar kocht ik een stickdeodorant van Rexona, maar was toch nog niet helemaal enthousiast. Ik had dus wat bedenkingen bij mijn bestelling, maar ik wilde deze beroemde deodorant ook eens testen. Ik bestelde twee verschillende geuren, Powder Fresh en Shower Fresh.


De Shower Fresh stick heeft een lekkere zoete geur. Hij ruikt licht bloemig en een beetje fruitig. De Speed Stick claimt op de verpakking een aantal dingen. Clear protection, oftewel hij geeft niet af op kleding, 24 hour protection en antipersirant.

Lady Speed Stick Shower Fresh bevat een actief ingrediënt genaamd Aluminum zirconium tetrachlorohydrex gly 15,4%. Dit is het ingrediënt dat erom bekend staat jouw oksel te beschermen tegen zweet! Verder zit er wat alcohol, palmolie, parfum en geharde soyaolie in de deodorant.

Al een paar weken gebruik ik de Shower Fresh Speed Stick en ik ben er dol op! Ik merk dat ik er niet doorheen zweet, het geeft niet af aan mijn kleding en de lekkere zoete geur blijft behoorlijk lang hangen!
Door het gebruik van de Lady Speed Stick heb ik zelfs het idee dat mijn oksels wat zachter zijn geworden. Alsof de Stick mijn huid extra verzorgt.


Net als de Shower Fresh Speed Stick claimt deze Powder Fresh Lady Speed Stick niet af te geven aan kleding, 24 uur te werken en antiperspirant te zijn en bevat dezelfde ingrediënten en dus ook de actieve stof Aluminum zirconium tetrachlorohydrex gly 15,4%.

De Powder Fresh Stick ruikt heel erg fris naar zeep en ruikt een beetje, zoals de naam al doet vermoeden, poederig. Persoonlijk vindt ik de Shower Fresh geur lekkerder, maar Powder Fresh is zeker niet vies!
Ook deze Speed Stick voldoet aan de verwachtingen en is erg prettig in gebruik.


Sinds ik de Lady Speed Stick in gebruik heb, gebruik ik geen spuitdeo's meer! De Speed Sticks zorgen ervoor dat ik niet zweet, fris ruik en het brengt net zo makkelijk aan. Met een Speed Stick kun je ook makkelijker in het openbaar opfrissen dan met een spuitdeodorant. Iedereen hoort en ruikt het, maar dus niet met de Speed Stick. De verpakkingen zien er leuk uit en zijn praktisch van formaat, dus ideaal om mee te nemen. Ik ben blij verrast met de Lady Speed Sticks!

Één Speed Stick bevat 39,6 gram deodorant waar je volgens mij een behoorlijke tijd mee kunt doen. In de webshop van Speedstick.nl kosten beide Lady Speed Stick in plaats van €4,99 slechts €3,99 wat ik een prima prijs vindt voor een goede deodorant. Naast de geuren Powder Fresh en Shower Fresh kun je ook kiezen uit Wild Freesia en Coconut Lime en die kosten €4,99 per stuk.

Kies je ervoor om één of twee Lady Speed Sticks te bestellen dan kost dat slechts €2,95 verzendkosten aangezien ze gewoon door de brievenbus passen! Ik had mijn bestelling super snel in huis. Ik bestelde vroeg op de dag en mijn Sticks werden dezelfde dag nog verzonden.

Zowel mijn ervaring met de Lady Speed Stick, de levering en de klantvriendelijkheid via Twitter zijn zeer positief. Ik ben fan van de Lady Speed Stick!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

 1. Ik heb deze ook en vind ze ook super goed ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt heel erg positief! Ik zweet ook vrij veel (jep, oncharmant inderdaad) maar misschien moet ik deze maar eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen, ik vind Lady Speed Stick echt heel fijn en de prijs is gelukkig leuk, als het dan niet bevalt is het geen ramp!

   Verwijderen