20140322

BEAUTY | Shoplog Maart 2014 o.a. Primark, The MakeUp Spot & Feelunique.comThuis zitten met een pijnlijke enkel weerhield mij er deze maand niet van om te shoppen. Ik plaatste een aantal bestellingen bij leuke webshops. Ook ben ik sinds ik weer een beetje op de been ben onder andere Kruidvat en Primark ingelopen en kocht daar wat leuke spulletjes. Kijken jullie mee wat ik kocht?


Bij de H&M heb ik een aantal bestellingen geplaatst en in één van die bestellingen zaten deze twee toilettassen. Ik koos voor de witte met een soort 3d geometrische print. Hij lijkt mij super handig voor in je tas voor dagelijks gebruik. De transparante toilettas vind ik onwijs gaaf! En je vindt je spullen hier tenminste makkelijk in.
Van Lóreal kocht ik een aantal nagellakken. Ik begin de lakjes steeds fijner te vinden! De lakken van de Les Blancs collectie had ik op een aantal blogs voorbij zien komen en bestelde ze via Bol.com. Hier komt nog een artikel met swatches over. De topcoat en de gele lak kocht ik in de aanbieding bij Etos net als Essie Jazzy Jubilant!


Nog meer lakjes! Mijn topcoats waren allemaal stroperig geworden, dus ik wilde de INM Out The Door topcoat bij The MakepUp Spot bestellen. Na te lang op de site kijken kocht ik uiteindelijk ook twee nieuwe Essie lakken, Romper Room en Fashion Playground. Ik koos ook voor een kwast van Zoeva en dat werd de 126 Luxe Cheek Finish.


Mijn laatste bestelling plaatste ik bij Feelunique. Vorig weekend had deze webshop een kortingscode voor skincare en besloot eens wat nieuwe producten te proberen. Van het merk First Aid Beauty kocht ik de Face Cleanser en de Ultra Repair Cream. Van het fijne merk Korres bestelde ik de Wild Rose Instant Brightening Mask. Over alle producten had ik al vaker gehoord op Youtube en wilde ze graag eens zelf proberen.


Vorige week liep ik langs de Kruidvat en Hema en maakte de grote fout om binnen te lopen. In mijn geval betekend dat namelijk altijd dat ik geld uit ga geven! Bij de Hema kocht ik de eye cream die ik al had gezien op de Hema Pressday. Bij het Kruidvat kocht ik drie Essence producten. Ik kocht twee gekleurde mascara's in het groen en paars en een prachtige ombre blush! In het Catrice schap spotte ik twee kohl potloden die mooi bij de gekleurde mascara's zouden passen. Hup in het winkelmandje!

Bij de Primark zag ik twee paar schoenen/slippers in een prachtige kobaltblauwe kleur! Het eerste paar zijn plateau sandalen. Ik hoop dat ik erop kan lopen en anders zijn het prachtige zitschoenen! In dezelfde kleur kocht ik een paar slippertjes met goudkleurige details.


Tijdens een bezoekje aan de Douglas kocht ik een aantal skincare producten. Van Glamglow kocht ik twee pakketjes met ieder drie samples van Glamglow producten. Leuk en handig om te testen in plaats van direct een pot van €50,- te kopen.
Clinique is deze week in de aanbieding. Om eens wat producten te proberen kocht ik deze mini's van de Moisture Surge gel crème en van de Face Cream.


Als allerlaatste kocht ik bij de Collectors Company in Rotterdam drie mini kaarsen van Bath and Body Works. Eens kijken of ze de hype waard zijn. Ze zijn onwijs populair in de USA. Ik kocht Peach Bellini, Frosted Cupcake en Raspberry Peach Macaron.

Dat was alles wat ik kocht deze maand. Best weer een hoop, maar wel toffe items! Heb jij lekker geshopt in maart? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

6 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Heb er al eens eerder samples van gebruikt en vond ze echt fijn, maar zo duur, dus als ik het dan wil gebruiken is dit een leuk alternatief

   Verwijderen
 2. Wat een mooie loreal lakjes heb je gekocht en ik ben erg benieuwd naar de kaarsen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben ook wel erg blij met mijn lakjes :D
   Ik ga deze week de kaarsen gebruiken, dus ik hou je up to date ;)

   Verwijderen