20140306

BEAUTY | What's In My Shower Maart 2014


Vorig jaar januari liet ik voor het eerst zien welke producten in mijn douche staan. Sindsdien heb ik geen update geplaatst, dus het leek mij leuk om jullie te laten zien welke producten ik momenteel in de douche gebruik!


Nieuw in mijn douche is de EOS Shave Cream. Ik heb er eens een sample van gehad en die vond ik zo prettig dat ik de fullsize fles in huis haalde. Van één van mijn favoriete merken Soap&Glory heb ik twee producten in de douche, de Calm One Calm All Bubble Bath en The Breakfast Scrub. The Breakfast Scrub ruikt heerlijk! Ik zou het wel op kunnen eten. Ik ben inmiddels halverwege The Body Shop Satsuma showergel. Satsuma is één van mijn favoriete TBS geuren.
Voor onder de douche ben ik gek op showerfoams en met name de Rituals foam showergels zijn heerlijk en degene die ik nu gebruik is Happy Buddha.


In vergelijking met de What's In My Shower van vorig jaar heb ik maar één product voor mijn haar toegevoegd en dat is de conditioner Colour Mate van Aussie. Aussie heeft geweldige maskers en conditioners voor het haar! Van de 3 Minute Miracle heb ik al meerdere flessen versleten. Ook I Love Juicy van Lush gebruik ik al jááááren! De shampoo van Garnier gebruik ik om af te wisselen.


In de douche heb ik een bekertje staan met mijn scheermes erin en,  ja wellicht een beetje TMI, puimsteen, vijl en eeltschaaf voor mijn voeten. Mijn roze poedel is niet te missen natuurlijk. Dit is mijn badstop van Blond Amsterdam.Sinds een paar weken heb ik een doucherekje van de Hema in de douche hangen/ Hier hang ik mijn scrubhandschoen en douchepuff aan. In het bakje staan mijn gezichtsreinigingsproducten en nog wat lekkers van Lush. Mijn gezicht reinig ik met de milde Foam Cleanser van Caudalíe en als scrub gebruik ik de St. ives Apricot Scrub. Van de Lush kerstcollectie heb ik nog een half flesje Snow Fairy staan, die ik niet op wil maken omdat hij zo lekker is... en een Calacas Shower Jelly.

Welke producten gebruik jij graag onder de douche? Wissel je veel of blijf je trouw aan jouw meest favoriete producten? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Desiree (van kijknietom)6/3/14 13:07

    Wat leuk om te zien dat de producten toch nog veranderen. Ik herinner me nog dat je die bodylotion voor onder de douche toen had staan, en die zie ik nu niet meer. Ik vind het nog steeds een van de fijnste producten ever trouwens, maar koop hem wel in duitsland ;) Verder heb ik gewoon een fles shampoo en een fles conditioner staan, twee douchespulletjes, een tube scrub en een bikinikrabbertje van de Gillette :P That's all. Best weinig, maar ik wil ook niet te veel open hebben want dan krijg ik mijn enorme voorraad van m'n lang-zal-ze-leven niet op :P

    BeantwoordenVerwijderen