20140403

BEAUTY | Empties April 2014


Het is alweer een paar maandjes geleden dat ik een Empties post plaatste. Inmiddels was de Empties lade alweer overvol geworden, dus tijd om ze met jullie te delen!


Er gingen een aantal grote producten op. Zoals je ziet ben ik echt dol op Rituals de laatste tijd! De Lotus Secret geurstokjes gingen laatst op. In het begin vind ik de geurstokjes heel lekker ruiken, maar na een paar weekjes is het toch wel op. Ik weet niet of ik ze nog een keer ga kopen.
Ik maakte twee Foaming shower gels op in de geuren Happy Buddha en Yogi Flow. Happy Buddha is 's ochtends heel erg lekker en de Yogi Flow uit de Ayurveda lijn is echt heeeeeerlijk! Bij de V&D hebben ze alle producten uit de Ayurveda lijn met 25% korting deze week en heb je die muntjes dan kun je nog 20% extra korting krijgen! Goeie deal, dus ik heb weer een fles gekocht.

Ook maakte ik de Aussie Colour Mate conditioner op. De conditioners van Aussie zijn erg fijn en ook daar heb ik alweer een nieuwe fles staan. Als laatste maakte ik een pakje cleansing wipes van Primark op van de nieuwe lijn. Deze wipes koop je als twee-pak en ik gebruik ze zowel voor mijn gezicht en om soms iets schoon te maken.


Het lijkt net alsof ik heel veel nagellak heb opgemaakt... Één flesje INM topcoat ging echt helemaal op, maar het andere flesje was helemaal stroperig geworden. Dat gebeurde ook met de OPI Start to Finish en Seche Vite topcoat. Wat is dat toch met top- en basecoats? Hebben jullie daar ook last van?

Er gingen vier zeepjes van Lush op! Snowcake, Northern Lights, Honey I Washed The Kids en Angels Delight heb ik de laatste maanden heel erg graag gebruikt. Ik gebruik ze altijd om mijn handen mee te wassen en volgens mij doe ik dat nogal vaak!

Mijn Maybelline The Falsies Waterproof en Catrice Liquid Liner waren echt aan het eind van hun latijn! Van beide had ik gelukkig al back-ups liggen ;). De sample van Glamglow had ik al eventjes liggen, maar er zat nog voor 1 keer masker in, dus laatst heb ik lekker een maskertje opgedaan!


Deze drie flessen stonden al te lang in de kast en dus gaan ze weg! De SPF in zonnebrandcrème en dagcrème met SPF is op een gegeven moment uitgewerkt en zijn sneller aan vervanging toe. De After sun heb ik al twee jaar, dus die gaat voor de zekerheid ook maar weg.

Dat was het alweer! Ik ga weer door met het opmaken van fijne producten!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Soms gaat het zo ontzettend hard! Maar ik vind het altijd ontzettend fijn om te zien dat ik mijn spullen ook echt gebruik.

      Verwijderen