20140401

LOVE | Favorites Maart 2014


De favorieten van februari sloeg ik over omdat ik eigenlijk geen nieuwe favorieten had, maar gelukkig gebruikte ik in maart wel een genoeg fijne producten.
Er zijn drie verzorgingsproducten die ik afgelopen maand graag gebruikte! Bioderma gebruik ik al sinds december, maar ik begin het steeds fijner te vinden. Bioderma verwijderd al mijn make-up, zelfs als het waterproof is! Toch jammer dat ik al halverwege mijn fles ben... Iemand die weet hoe ik er makkelijk aan kan komen?

Bij Douglas kocht ik twee weken geleden een klein potje Clinique Moisture Surge en gebruik hem sindsdien met veel plezier. Het is een gel substantie wat ik fijn vindt voor mijn huid. Ik heb nog twee van deze potjes gekocht toen ze nog in de aanbieding waren. Ik kan nog wel even vooruit.

En dan de EOS lipbalm. Deze kocht ik bij de winkel Shop!nbox hier in Rotterdam. Bij Shop!nbox verkopen Alice&Jo en Boozyshop een aantal producten uit het assortiment en Alice&Jo verkopen onder andere EOS producten. Mijn EOS lipbalm is geloof ik in de geur/smaak Summer Fruit.


Urban Decay Naked 3 is nog steeds een groot favoriet en gebruik hem vrijwel dagelijks! Ook opgenomen in mijn dagelijks gebruik is de Lash/Brow Designer van Catrice om mijn wenkbrauwen netjes op hun plaats te houden.
Als laatste heb ik de blush van Flormar vaak gebruikt! Hij ziet er mega fel uit, maar als je hem lichtjes aanbrengt is hij super mooi!


Als laatste nog twee favoriete tools! Bij The MakeUp Spot kocht ik de Luxe Soft Crease Brush van Zoeva. Geweldige kwast om oogschaduw mee aan te brengen in de crease!
En mijn Tangle Teezer dupe van Beautybay.com gebruik ik iedere dag voor mijn haar. Veel fijner dan een normale borstel.

Wat zijn jullie favorieten van de afgelopen maand? Ik lees het graag bij de comments!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

  1. Het micellair water van Bioderma is idd erg fijn. Ik heb het besteld bij Onlinepharmabox. Zij geven trouwens regelmatig kortingen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de tip! Zal eens een keertje een kijkje nemen op de website!

      Verwijderen