20140429

BEAUTY | How 'Bout Them Brows?!


Wenkbrauwen... Het zijn eigenlijk maar rare dingen en krijgen veel minder liefde dan ze zouden moeten krijgen. Wenkbrauwen doen namelijk een hoop voor je gezicht. Ze geven het gezicht vorm. Toen het dus ontzettend 'in' was om je wenkbrauwen tot dunne streepjes te epileren of zelfs af te scheren en op je gezicht te tekenen deed dat niet veel goeds voor onze gezichten. Sommige vrouwen hebben misschien zelfs zoveel geĆ«pileerd dat ze nooit meer veel haartjes terug kregen. Of je bent van nature niet gezegend met volle wenkbrauwen. Vervelend, want het is nu al een tijd de trend om vollere, natuurlijke wenkbrauwen te hebben. Gelukkig zijn er fijne producten die ons helpen mooie wenkbrauwen te creĆ«ren.


Er zijn twee manieren waarop ik mijn wenkbrauwen inkleur en daarvoor heb ik een aantal producten die ik graag gebruik. Al maanden kleur ik mijn wenkbrauwen graag in met poeder. Ik gebruik een Catrice oogschaduw in de kleur Starlight Espresso, een assig bruine kleur die goed matched met mijn eigen wenkbrauwkleur. Als ik poeder aanbreng gebruik ik twee soorten kwasten. Ik gebruik de Bdellium Tools 733 Lash Spoolie en de Zoeva 322 Brow Line.
Sinds een maand gebruik ik de Anastasia Brow Wiz in de kleur Medium Ash. Ik ben behoorlijk onder de indruk van dit product. Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Om het geheel af te maken gebruik ik de Catrice Lash/Brow Designer, een gel om mijn wenkbrauwen mooi in vorm te houden.


Zo zien mijn wenkbrauwen eruit zonder enige product. Het zijn geen hele dunne wenkbrauwen, maar de haartjes zijn niet gelijk verdeeld. Er zitten dus 'gaten' tussen de haren waardoor mijn wenkbrauwen er niet zo vol uitzien dan ik ze zou willen.


De eerste stap voordat ik mijn wenkbrauwen inkleur is het kammen of in vorm brengen van mijn wenkbrauwen met de Spoolie van Bdellium Tools. Vervolgens is het afhankelijk van mijn look, de tijd die ik heb of waar ik zin in heb, hoe ik mijn wenkbrauwen inkleur.


Voor het inkleuren van mijn wenkbrauwen met poeder gebruik ik de oogschaduw van Catrice en de Zoeva Brow Line kwast. Voor mijn gevoel is het makkelijk om met poeder mijn wenkbrauwen in te kleuren. Daarbij heb ik wel het idee dat het minder precies is. Het lukt mij niet om superstrakke lijnen te maken met oogschaduw. Toch vind ik het als ik haast heb of gewoon een luie dag een fijne manier om mijn wenkbrauwen wat voller te doen lijken.


Tijdens de LLG Meet&Shop dag kocht ik na een lange tijd twijfelen het Anatasia Brow Wiz potlood. Waarom heb ik daar zo lang mee gewacht?! Het is sindsdien toch wel mijn favoriete manier om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Het potlood is dun en daarom zeer geschikt om mooie lijnen te zetten. Ik was met potloodjes altijd bang dat je zou zien dat je de wenkbrauwen echt had bijgetekend, maar dat is met de Brow Wiz totaal niet het geval! Mijn wenkbrauwen zien er wat strakker uit dan wanneer ik ze met oogschaduw in kleur. Vooral in de hoek/boog van mijn wenkbrauw zie je dat goed.

Wenkbrauwen zonder product                                                              Wenkbrauwen met poeder

Wenkbrauwen zonder product                                                              Wenkbrauwen met potlood

Het maakt voor mij een behoorlijk verschil of ik mijn wenkbrauwen inkleur of niet. Mijn look is pas echt af als ook mijn wenkbrauwen voorzien zijn van een beetje kleur. Ik ben momenteel zeer tevreden met de producten die ik gebruik voor mijn wenkbrauwen.

Wat doen jullie met je wenkbrauwen? Ga je voor au natural of kleur jij ze ook in? En als jullie ze inkleuren, welke producten gebruiken jullie? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten