20140425

BEAUTY | Look Oranje Boven!


Met de allereerste Koningsdag en het WK voetbal voor de deur lijkt de oranjekoorts in Nederland snel te stijgen! Natuurlijk kun je jouw gezicht bekladden met oranje schmink, maar ik ga liever voor een subtiele oranje look.


Voor een feestelijke oranje look kun je gaan voor het Sleek Avoir La Pêche Paraguaya palette. In dit palette zitten mooie peachy en oranje oogschaduws. De bijpassende blush van de Sleek Avoir La Pêche collectie heet Pan-Tao. Hij ziet er misschien wat eng uit, maar je kunt de kleur heel mooi opbouwen van een frisse zachte oranje kleur tot een knal kleur. Catrice Princess Peach lipstick hoort er natuurlijk bij om de look af te maken.


Om de Oranje look compleet te krijgen is een oranje nagellak een must! Ik dook mijn collectie in en vond vier prachtige kleuren. Van subtiel naar knal oranje! Van Ciaté heb ik een mini lakje genaamd Speed Dial die door Ciaté zelf omschreven wordt als extremely juicy orange. Iets zachter van kleur is Barry M's Papaya van de Gelly Hi-Shine lijn. En wat is een nagellak look zonder Essie lakjes? Tart Deco is een lieve zachte oranje lak. Ben je meer een dare devil? Dan kies je voor Fear&Desire van Essie.

Hoe gaan jullie morgen de straat op? Volledig in het oranje of kies jij ook liever voor de subtiele look zoals ik? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kleuren, ik ga denk ik niet zo kleurrijk haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat palette van Sleek had ik nog nergens voorbij zien komen! :-)
  Ik ben zelf een Belgje, maar deze make-up ziet er daadwerkelijk draagbaar uit, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is geloof ik een limited edition van een paar jaartjes geleden!

   Verwijderen