20140407

My Week #14 2014

Het was weer een week van hard werken, zelfs op mijn vrije dagen! En toch vond ik het een redelijk leuke week. Op maandag kon ik enigszins uitslapen omdat ik pas om 14:00 uur hoefde te werken tot in de avond. Dinsdag had ik eigenlijk vrij, maar mijn werk vroeg of ik kon komen werken... Oké dan.
Mijn vrije woensdag stond in het teken van vroeg opstaan voor de Maffe Marathon van de Bijenkorf en super spannend, schoonmaken! Donderdag, vrijdag en zaterdag moest ik werken in Vlaardingen en bij de To Go. Gelukkig had ik de zondag vrije waarop ik leuke dingen deed!

Iedere zondag komt er een My Week post online waarin ik in categorieën de week doorneem en aandacht geef aan bijzondere of opvallende dingen van de week. Dit zijn categorieën die je kunt verwachten: Gelezen, Gezien, Gegeten/Gedronken, Gedragen, Gehoord, Gekocht, Gedaan, Gehouden van, Guilty Pleasure en Geobsedeerd door...

Guilty Pleasure


Hema ontbijtjes, ik ben er dol op! Als ik dan een dagje vroeg vrij ben en ik kan het ontbijt nog halen dan sla ik dat zeker niet over. Woensdag was ik zo vroeg in de stad dat ik wat langer bleef hangen om een ontbijtje te halen.

Gekocht

Hier kwam ik dus vroeg mijn bedje voor uit op woensdag! De Maffe Marathon startte om 8 uur 's ochtends en ik wilde een mooie zonnebril kopen. Om te voorkomen dat ik achter het net zou vissen stond ik om 8 uur voor de deur. Ik zette een paar zonnebrillen op en dit exemplaar was het allermooist. Het is een Michael Kors Beacon en ik betaalde er slechts 65 euro voor! Ik heb de nieuwprijs opgezocht en die varieert tussen de 106 en 128 euro. Mooie deal! Als nu die zon weer terugkomt kan ik hem gaan gebruiken.

Gedaan #1

Spring cleaning! Ik heb een vrije droge stoffige kamer en al snel ligt er over heel veel stof. Knettergek werd ik ervan dus besloot ik woensdag schoon te maken. Alle boeken, beeldjes, vaasjes etc. kwamen van hun plek en werden afgestoft en er ging een doekje overheen. Alle vazen en potjes werden afgewassen, keek ik dozen en kastjes een beetje na voor spullen die weg kunnen en werd de hele vloer als allerlaatste gestofzuigd! Daar kan ik toch zo ontzettend blij van worden.

Gedaan #2

De reden dat er gisteren geen My Week meer online kwam was deze BBQ! Met een aantal vrienden gingen we gezellig BBQ'en. De door mijn vriendin zelfgemaakte slavinken zorgden ervoor dat het lekker ging fikken, maar verder smaakte het goed! Het was ontzettend gezellig. Zeker voor herhaling waard.

Liefs,
Deborah

6 opmerkingen:

 1. Mooie zonnebril! Heerlijk inderdaad als het weer opgeruimd en schoon is :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het geeft gek genoeg zoveel rust als mijn kamer lekker schoon is!

   Verwijderen
 2. Leuke foto's, ik heb ook afgelopen weekend echt alles opgeruimd en schoongemaakt. Lekker he dat we weer kunnen bbqen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt zo fijn!! En is het niet heerlijk als alles lekker schoon is?

   Verwijderen
 3. De Michael Kors Beacon zonnebril is echt prachtig!<3 en hmmm bbq'en!

  x

  BeantwoordenVerwijderen