20140414

My Week #15 2014

Ik had een beetje een off week afgelopen week, dus excuses voor late of geen artikels. Ik heb twee dagen onwijze hoofdpijn gehad, moest werken en ik was gewoon een beetje moe. No worries, dat heb je weleens! Daarom een dagje later mijn My Week.

Iedere zondag komt er een My Week post online waarin ik in categorieën de week doorneem en aandacht geef aan bijzondere of opvallende dingen van de week. Dit zijn categorieën die je kunt verwachten: Gelezen, Gezien, Gegeten/Gedronken, Gedragen, Gehoord, Gekocht, Gedaan, Gehouden van, Guilty Pleasure en Geobsedeerd door...

Gezien

Mijn nichtje Lisa trad deze week op tijdens Toorop's Got Talent, de talentenjacht van haar school en ze werd derde!!! Ik ben zo ontzettend trots op haar!

Gedronken

Ik dronk deze week voor het eerst dit jaar weer een caramel frappuccino van Starbucks! Stiekem dronk ik er zelfs twee...hahaha

Gedaan

Op mijn vrije dag was ik in Amsterdam te vinden. Ik heb nu nog een paar maanden gratis studenten ov, dus daar probeer ik nog een beetje gebruik van te maken. In de Pijp bracht ik een bezoekje aan één van mijn favoriete winkel, All The Luck In The World! Ik vond helaas niet helemaal wat ik zocht, maar kocht een kandelaartje en een leuke sleutelhanger. Een paar deuren verderop bij Anna+Nina vond ik wel iets waar mijn hartje sneller van ging slaan...

Geobsedeerd door...

Dit vond ik, een glazen terrarium speciaal voor cactussen en vetplanten. Echter hing er aan alleen al de kleinste variant een behoorlijk prijskaartje... 65 euro! Ik zoek eigenlijk al heel lang zo'n terrarium (ik heb het heel vaak in het interieur van Youtuber Essiebutton gezien) maar van deze prijs werd ik diep ongelukkig. Ik heb Etsy al afgezocht, maar door verzendkosten kom ik niet veel goedkoper uit.
Bij deze dus een oproep! Weet je waar ik een mooi glazen terrarium (zoals je hierboven op de foto ziet) kan kopen voor een redelijke prijs? Laat het mij alsjeblieft weten! Ik zal je eeuwig dankbaar zijn!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten