20140428

My Week #16 & #17

De laatste twee/drie weken ben ik elke keer ontzettend moe en heb ik last van hoofdpijn... Ik weet niet zo goed waar het nou vandaan komt (misschien omdat ik ook weer wat slechter eet..), maar ik vind het behoorlijk irritant. Ik probeer mij er nu maar gewoon overheen te zetten, want al dat niks doen levert niets op. Volgens mij ben ik ook wel een beetje toe aan een korte vakantie...
Anyhoe, ik heb een My Week van de afgelopen twee weken voor jullie. De weken waarin het natuurlijk Pasen was en de allereerste Koningsdag!

Iedere zondag komt er een My Week post online waarin ik in categorie├źn de week doorneem en aandacht geef aan bijzondere of opvallende dingen van de week. Dit zijn categorie├źn die je kunt verwachten: Gelezen, Gezien, Gegeten/Gedronken, Gedragen, Gehoord, Gekocht, Gedaan, Gehouden van, Guilty Pleasure en Geobsedeerd door...

Gegeten #1

Op Goede Vrijdag ging ik met mijn beste vriendin High Tea'en bij Dudok Rotterdam! Erg gezellig en lekker natuurlijk. Een review over de High Tea komt deze week online!

Gegeten #2

Bij Pasen hoort natuurlijk een heerlijk Paasontbijt! De croissantjes lagen nog in de oven en de schattige Konijntjes hielden mijn eitjes lekker warm. Het was een heerlijk relaxte Paas zondag.

Gedaan

Op Tweede Paasdag besloot ik naar het Museumpark in Rotterdam te gaan voor de Swan Market! Ik ben dol op de Swan Market en probeer, als het er is, iedere maand wel te gaan. Er hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer op de markt. Het is altijd leuk om te kijken wat er allemaal verkocht wordt. Van leuke vintage items, tot handgemaakte spullen en heerlijke hapjes... Het is allemaal te vinden op de Swan Market.

Geobsedeerd door...

Moeheid! Ik hoop dat ik me snel weer wat energieker ga voelen. Ik probeer er al aan te werken door niet later dan 9:00/9:30 op te staan, of het nu een doordeweekse vrije dag is of weekend. Zoals ik al zei eet ik de laatste tijd minder gezond en misschien heeft dat toch effect op mij.

Gekocht

In het mooie Vlaardingen spotte ik deze week bij de Kruidvat eindelijk het MUA schap!! Later in de week besloot ik ook naar Capelle te gaan waar ook een MUA schap staat. Ik bof met twee MUA schappen bij mij in de buurt, want in Vlaardingen kom ik immers iedere week voor mijn werk. Stiekem heb ik misschien wel wat leuks gekocht voor mijzelf als voor jullie! Hou mijn blog in de gaten voor een shoplog en een give-away.

Gedaan #2

Zaterdag was het natuurlijk de allereerste Koningsdag!!!! Ik wilde eigenlijk niet gaan verkopen dit jaar, dat doe ik al een jaar of drie inmiddels, maar ik heb iets op mijn wishlist staan waar ik echt geld voor nodig heb en ik probeer van mijn ongebruikte troep af te komen. Dat is gelukkig goed gelukt en heb een hoop items verkocht. Opbrengst van 6 uurtjes in de zon zitten? Negentig euro!! Best netjes dacht ik zo.

Wat hebben jullie met Pasen en Koningsdag gedaan? Laat het mij weten bij de comments.

Liefs,
Deborah

5 opmerkingen:

 1. Das lekker verdienen inderdaad! Ik heb mijn vader geholpen op de vrijmarkt. Was ook erg leuk ^^.

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik ben benieuwd naar de give-away, en ik ben je gaan volgen op bloglovin'!
  Liefs!
  http://rodelippen.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke week! ik hoop dat je je snel wat beter voelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's!! hopelijk knap je snel op!

  BeantwoordenVerwijderen