20140410

REVIEW | MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter


In de MUA stash post van vorige week liet ik al weten dat ik dol ben op de highlighter van MUA uit de Undress Your Skin collectie. Het idee achter deze collectie, die bestaat uit een foundation, primer, concealer en dus de highlighter, is om de huid er perfect en stralend uit te laten zien.


De MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter is een prachtige koele highlighter. De highlighter geeft een koele bijna rozige glow aan het gezicht. Juist omdat de highlighter koel is gebruik ik hem zo graag. Ik kom niet vaak mooie highlighters met een koele ondertoon tegen. Ik merk dat ik behoorlijk vaak naar de highlighter grijp omdat hij prachtig bij mijn koelere blushes staat.


Het is een gebakken poeder die niet extreem gepigmenteerd is en daarom juist zo'n mooi effect geeft. Als de highlighter teveel pigment zou bevatten, dan valt het duidelijk op dat je product hebt aangebracht. Nu lijkt het bijna alsof jouw huid zelf stralend is. De highlighter heeft bijna een metallic effect zonder dat het overdreven is. Het is zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

De highlighter is te gebruiken op de jukbeenderen, maar is ook prachtig op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoeken. Ook denk ik dat de highlighter voor vele huidskleuren geschikt is. Een multifunctionele poeder dus!

Ik kocht mijn poeder voor 3 Britse Pond via de Engelse webshop van MUA, maar volgende week zou MUA in een aantal Kruidvat filialen te koop moeten zijn. De verwachte prijs voor de Undress Your Skin Shimmer Highlighter is €6,99.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten