20140418

Update | Creatieve Storing

Wegens een creatieve storing (oftewel inspiratie in geen velden of wegen te bekennen) is er eventjes geen nieuwe update! Geen paniek, het komt vast weer terug...

Er staan vele artikelen op mijn blog, dus duik het archief eens in en ontdek wat ik al eerder schreef. Ik ga vanmiddag even High Tea'en. Dat betekent inspiratie voor in ieder geval één artikel ;). Ik schreef al eerder reviews over vier verschillende High Tea's in Rotterdam.

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

 1. Veel plezier bij je high tea!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joehoe, je bent genomineerd voor de Liebster award!

  http://www.sabsstyle.nl/uncategorized/liebster-award/#more-149

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het inderdaad gelezen, super tof! Thanks! Zal snel een post plaatsen :D

   Verwijderen