20140527

LOVE | Favorites Mei 2014


Eerlijk gezegd ging de maand zo snel dat ik vrij weinig nieuwe producten heb geprobeerd, maar ik heb drie make-up en drie verzorgingsproducten die ik onwijs veel heb gebruikt de afgelopen weken. Kijk maar mee!
Het was alweer in maart dat de LLG Meet&Shop plaatsvond en aan het eind van de Meet&Shop kregen we allemaal een geweldige goodiebag mee. In deze goodiebag zat de Kruidvat Moroccan Argan Oil shampoo en sindsdien gebruik ik bij bijna iedere wasbeurt deze shampoo. Hij maakt mijn haar heerlijk zacht en wat ruikt hij lekker! Een bijkomend voordeel is dat de shampoo super budgetproof is. Voor slechts €1,39 heb je een halve liter shampoo. Dat kun je niet laten liggen natuurlijk! Echt een aanrader.

Ook lekker budget is de Kruidvat Skin Science Gentle Cleansing Oil. Een paar jaar terug probeerde ik de cleansing oil van Philosophy en vond het maar niks. Een paar weken geleden zag ik goede reviews van de cleansing oil van Kruidvat voorbij komen en waagde het er maar op. Voor €2,99 kocht ik een flesje. Ik reinig nu iedere dag mijn gezicht met deze olie. Het haalt zelfs de meest waterproof make-up van mijn gezicht, dus ik ben erg tevreden!

Dan een limited editie favoriet van Rituals. Dat ik dol ben op Rituals producten is geen geheim meer. Toen ik zag dat er een limited foaming shower gel in de winkel lag moest ik hem wel kopen. Hij heet Flower Shower en ruikt naar witte lotus en bergamot. Het is een heerlijke zomerse geur! In deze lijn is ook een geurkaars, geurstokjes, douche olie en een bodycrème te koop. Ik weet alleen niet hoe lang deze lijn nog te koop is.


In mijn laatste shoplog liet ik zien dat ik twee Lóreal mascara's bij Kruidvat kocht. Eentje ben ik toch wel heel erg fijn gaan vinden en gebruik ik nu iedere dag. Het is de Lóreal Telescopic False Lash mascara! Het borsteltje is smal en lang wat voor mijn korte wimpers zeer geschikt is. Mijn wimpers worden met deze mascara mooi gesepareerd en lijken ook langer. Deze mascara is ook goed te combineren met andere mascara's zoals de Maybelline Falsies mascara.
In hetzelfde shoptripje kocht ik van Maybelline de Dream Pure BB Cream voor de vette huid. Er zit 2% salicylzuur in wat helpt tegen onzuiverheden en het bevat ook nog een SPF15. Perfect voor de zomer dus!
Ik was al bekend met de "normale" BB cream van Maybelline en deze voor de vette huid bevalt mij nog beter dan de originele BB cream.

En dan bracht de lieve Savita die ik ken van de LLG Meet&Shop vanuit New York het Too Faced Chocolate Bar palette voor mij mee! Het scheelde ruim 15 euro met als ik het zelf zou bestellen, dus ik was zo blij als een kind dat ze hem voor mij mee nam. Er komen nog swatches online, maar ik kan jullie vertellen dat ik zo blij ben met dit palette. De kleuren zijn geïnspireerd op chocolade kleuren zoals witte chocolade, marsepein, hazelnoot en melk chocolade. Prachtige kleuren om een mooie neutrale look mee te maken. I'm in love... <3

Dat waren de favorieten van mei alweer! De maand is nog niet voorbij, maar ik denk dat ik in drie dagen tijd geen nieuwe favorieten erbij zal krijgen. Welke producten hebben jullie in mei ontdekt of zo vaak gebruikt dat het echt een nieuwe favoriet is geworden? Laat het mij weten bij de comments.

Have a nice day!
Liefs,
Deborah

4 opmerkingen:

 1. Dat too faced palette staat ook al een tijdje op mijn wishlist! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie producten weer! Ik ben wel heel benieuwd naar die shampoo, hoor er zoveel goede verhalen over. Nieuwe favorieten van mij deze maand zijn de roze en blauwe nagellak van de Sea Goddess collectie van China Glaze. Ik heb ze op de BG-party gekocht en ik hou ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie favorieten heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooeh die too faced chocolate bar zit er echt geweldig uit.

  BeantwoordenVerwijderen