20140512

My Week #18 & #19

Normaal gesproken heb ik altijd leuke foto's bij mijn My Week posts, maar twee weken geleden bracht ik mijn telefoon ter reparatie naar de Media Markt en heb ik een telefoon te leen van mijn vader. Op de één of andere manier heb ik daar bijna geen foto's mee gemaakt en wat ik had gemaakt ben ik kwijt door een foutje op mijn SD kaartje... Fail! Ik heb maar één foto die ik maakte met mijn tablet. 
In ouderwets geschreven vorm zal ik jullie wat over mijn weken vertellen.

Iedere zondag komt er een My Week post online waarin ik in categorieën de week doorneem en aandacht geef aan bijzondere of opvallende dingen van de week. Dit zijn categorieën die je kunt verwachten: Gelezen, Gezien, Gegeten/Gedronken, Gedragen, Gehoord, Gekocht, Gedaan, Gehouden van, Guilty Pleasure en Geobsedeerd door...

Gedaan
Één van mijn beste vrienden is Rob, maar Rob woont sinds oktober in Lyon waar ik heb in december ook opzocht. Eindelijk kwam hij twee weken geleden even terug naar Nederland! Wij zijn gezellig uit eten geweest bij de ShabuShabu en hebben daar lekker bij kunnen kletsen.


Gewerkt
Ja, dat is wat ik voornamelijk heb gedaan de afgelopen twee weken. Mijn moeheid/hoofdpijn was nog steeds niet echt weg, dus naast het werken had ik eigenlijk niet zoveel energie over voor andere dingen. Ik probeer nu weer wat vitamine B te slikken (dat deed ik al eens eerder en had wel effect) en dat lijkt wel een beetje te helpen aan het begin van de dag.

Gezien

Deze week zat ik natuurlijk aan de buis gekluisterd voor het Eurovisie Songfestival. Wat ben ik trots op Nederland en wat ben ik trots op Ilse en Waylon! We hadden een fantastische inzending en dat is rijkelijk beloond door Europa. Natuurlijk won Oostenrijk met Conchita, maar als we dan van iemand moeten verliezen dan doe ik dat graag van Conchita. Haar (zijn?) nummer is geweldig en de boodschap is net zo mooi!

Gekocht/Gekregen

Lieve Savita die ik leerde kennen tijdens de LLG Meet&Shop was laatst in New York! Ik vroeg haar of zij heel misschien een palette voor mij mee wilde nemen en dat deed ze! Het is de Too Faced Chocolate Bar en wat is hij toch mooi. Het zijn allemaal redelijk neutrale kleuren gebaseerd op verschillende soorten chocolade en de oogschaduws ruiken zelfs naar chocolade/vanille. I'm in love! Thanks voor het meenemen Savita!

En dat was het eigenlijk wel voor mijn My Week! Voor de komende week heb ik naast werken wederom niet veel spannends te doen..

Liefs,
Deborag

3 opmerkingen:

  1. Leuk artikeltje. Wat leuk dat je een too faced palette hebt gekregen! Deze zag ik laatst in de winkel (in parijs) en hij is inderdaad prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb hem wel zelf betaald hoor, maar hij was ruim 15 euro goedkoper dan als ik hem zou bestellen...

      Verwijderen