20140520

My Week #20

Mijn My Week post is wat later dan normaal, maar ik had het druk en eerlijk gezegd werd ik afgeleid door het heerlijke weer! En ik voel me niet eens schuldig hahaha Wel alvast mijn excuses voor de slechte kwaliteit van de foto's.

Mocht je de My Week posts niet kennen, iedere week komt er een post online waarin ik in categorie├źn de week doorneem en aandacht geef aan bijzondere of opvallende dingen van de week. Dit zijn categorie├źn die je kunt verwachten: Gelezen, Gezien, Gegeten/Gedronken, Gedragen, Gehoord, Gekocht, Gedaan, Gehouden van, Guilty Pleasure en Geobsedeerd door...

Gedaan

Sinds afgelopen woensdag slaap ik in het huisje van mijn beste vriendinnetje die nu lekker op vakantie is in Spanje. Wat een heerlijkheid om een eigen plekje te hebben zeg! Ik zou bijna willen dat ze nog langer op vakantie blijft haha. Nee hoor, grapje, ik mis haar wel natuurlijk.

Gezien

In het huisje van mijn beste vriendin heb ik een prachtig uitzicht over Rotterdam. Iedere avond geniet ik van de prachtige zonsondergang. Zo mooi!!

Gegeten en Gedronken

Even weg bij mijn ouders betekende wel dat ik zelf moest koken, wat ik helemaal niet erg vindt. Ik maakte vrijdag een pasta carbonara met rucola. 's Ochtends op weg naar werk moest ik afgelopen week wel koffie kopen bij Starbucks. Mijn benzine om de dag te beginnen!

Gewerkt

Werken hoort er natuurlijk ook bij, dus terwijl iedereen op donderdag en vrijdag van het weer genoot, zat ik op kantoor. Nu voor mij het seizoen erop zit zal ik het wel weer gaan missen om iedere week op kantoor te zitten.

Wat deden jullie afgelopen week allemaal? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

1 opmerking: