20140526

My Week #21 2014

Wat een week! Maandag begon goed, want ik was jarig! Ik ben alweer 25 jaar geworden en speciaal voor mijn verjaardag postte ik een Give Away waar jullie nog steeds aan mee kunnen doen.
Verder was ik deze week nog een aantal dagen in het huisje van mijn vriendinnetje, moest ik dinsdag en woensdag werken (al versliep ik mij onwijs op woensdag, maar was slechts 5 minuutjes te laat) en ging ik dinsdag naar Paul de Leeuw en vrijdag naar De Grote Improvisatieshow! Om de week af te sluiten vierde ik zaterdag mijn verjaardag en bleven er ook nog een aantal mensen slapen. Ultiem familieweekend!

Mocht je de My Week posts niet kennen, iedere week komt er een post online waarin ik in categorieën de week doorneem en aandacht geef aan bijzondere of opvallende dingen van de week. Dit zijn categorieën die je kunt verwachten: Gelezen, Gezien, Gegeten/Gedronken, Gedragen, Gehoord, Gekocht, Gedaan, Gehouden van, Guilty Pleasure en Geobsedeerd door...

Gedaan

Op mijn verjaardag werd ik wakker in het huisje van mijn vriendinnetje. Het was al vroeg heerlijk weer! Eerst moest ik eerst heel saai naar het ziekenhuis voor controle van mijn enkel. Veel te snel stond ik weer buiten en had ik de rest van de dag helemaal vrij om te doen en laten wat ik wilde. Ik ging even bij Primark shoppen en bracht sleutels naar mijn werk en besloot uit het niets om weer eens voor een spa pedicure te gaan in het Alexandrium. Die mensen daar zijn top en mijn voetjes zien er nu weer summerproof uit!
Verder was het een heerlijke relaxte dag, heel erg fijn!

Gedronken

Bij de Albert Heijn spotte ik nieuwe Super Juices en het leek mij wel leuk om deze te proberen. Ik koos voor twee sapjes, spinazie/selderij en rode biet/appel. Wat een afrader! Van beide nam ik maar 1 slokje, maar wat zijn ze vies!!! Vooral de spinazie/selderij... Ik hoopte zo dat het lekker zou zijn, maar helaas. Jammer Albert Heijn, erg jammer.

Gegeten

Vorige week vergat ik helemaal mijn sushi van de Shabu To Go aan jullie te laten zien! Maar het zal vast niet lang duren voordat ik dat wel weer doe.
Op mijn laatste dag in het huisje van mijn vriendinnetje maakte ik lekker broodjes hamburger! Ik had graag echt willen koken daar, maar ik heb veel gewerkt en ik was ook nog anderhalve dag thuis, dus daar kwam ik niet echt aan toe. Uiteindelijk heb ik twee keer een zelfgemaakte pasta gegeten, één keer de spaghetti van mijn moeder, sushi, pizza en dus de hamburgers.. Had gezonder gekund, maar ach

Gezien

Zoals ik al zei ben ik afgelopen week bij Paul de Leeuw en De Grote Improvisatieshow geweest. Ik ben al meerdere keren bij De Grote Improvisatieshow geweest, maar nog nooit heb ik zo hard gelachen!! Ze waren echt op dreef en ik heb ze nog nooit zo goed gezien. De kleine fangirl in mij moest na afloop in de foyer nog even met ze op de foto gegaan. Ik ben vooral blij met de foto's met Rick Paul en Jamai (van Tijl en Ruben heb ik al meerdere foto's hahahaha), zij zijn echt hilarisch! Ben alleen vergeten om met Wilko op de foto te gaan... Oops. Was fijn om ook op mijn werk weer eens naar een voorstelling te gaan. Misschien volgend jaar maar eens mijn vrijwilligers kaartjes ook eens gebruiken.

Wat een heerlijke week! Het is een tijd geleden dat ik ook zo goed in mijn vel zat en zoveel fijne dagen had. Happy girl! Hoe was jullie week? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

1 opmerking: