20140515

BEAUTY | Shoplog o.a. Primark & Kruidvat 1+1 Gratis


Een week of twee geleden had Kruidvat een mooie aanbieding, 1+1 gratis op alle make-up! Daar moest ik natuurlijk gebruik van maken. Ik kocht een paar fijne producten. Ook kocht ik wat leuks bij Primark en de Shopinbox. Ik laat jullie zien wat ik kocht.


Op de dag dat de 1+1 gratis aanbieding bij Kruidvat was zag ik dat alle nagelverzorging ook 1+1 gratis was! Omdat ik iets liever voor mijn nagels probeer te zijn dacht ik dat het wel handig was om een aceton vrije nagellak remover te kopen. Ik koos voor de remover van Essence. Deze heb ik jaren geleden al eens gebruikt en vond hem wel toen wel fijn.


De originele BB cream van Maybelline is een tijd lang favoriet geweest en ik had nog een back-up liggen, maar deze ging een beetje raar ruiken. Ik besloot gebruik te maken van deze aanbieding en een nieuwe tube te kopen. Nu koos ik voor de BB cream voor de gemengde/vette huid. Hier zit 2% salicylzuur in en dat is beter voor een onzuivere huid. Tot nu toe is het een fijne BB Cream.


Ik was benieuwd naar de Colour Rush lipbalms en koos na wat swatchen in de winkel voor de kleur Drive Me Nude. In de swatch lijkt hij bruin, maar hij staint een beetje. Zodra je de lipbalm een beetje afdept dan blijft er een hele neutrale rosy kleur op de lippen over.


Als er een goeie aanbieding is dan sla ik altijd in op mascara! Dat is een product dat ik altijd gebruik, dus het zou stom zijn als ik dat niet zou doen. Ik koos voor twee mascara's die ik nog niet eerder gebruikte. Allereerst de Lóreal Volume Million So Couture en omdat ik er al veel over gelezen had koos ik ook voor de Lóreal Telescopic False Lash mascara. Ik heb ze al een paar keer gebruikt en ze vallen zeker niet tegen.


Ik kocht ook nog even twee back-ups van mijn favoriete eyeliners van Catrice, de Eye Liner Pen en de Liquid Liner.


Bij de Primark spotte ik deze super leuke sandaaltjes! De kleurcombinatie is erg mooi en het allermooiste... ze waren maar 6 euro! Score!Zo nu en dan loop ik weleens binnen bij de Shopinbox in het centrum van Rotterdam. Daar zag ik een paar soorten Sheet masks liggen van MaskerAide. Ik koos voor de Beauty Rest'ore. Ben benieuwd hoe dit masker zal bevallen.

Hebben jullie bij de Kruidvat 1+1 actie nog iets moois gekocht? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

  1. Leuke items, vooral die sandaaltjes vind ik super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel en voor die 6 euro lopen de sandaaltjes behoorlijk lekker. Er zijn ook andere kleuren. Vrees dat ik nog een paar ga halen haha

      Verwijderen