20140613

GIVE AWAY | Birthday Give Away Winnaar!


Op 19 mei was ik jarig en leek het mij leuk om een give away te organiseren! Voor de give away koos ik voor twee producten van het merk MUA. Ik koos voor mijn favoriete budget highlighter, de MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter! Deze highlighter kwam al vaker voor in mijn favorieten. Hij is echt prachtig en ik gebruik hem zelf heel vaak. Bekijk voor de swatch mijn review. Als tweede product koos ik voor de dupe van het Urban Decay Naked 2 palette, het MUA Undress Me Too palette.

Wat hebben jullie allemaal enthousiast gereageerd op de give away! Ik heb alle namen in de fruitmachine tool gestopt en daar is één winnares uitgekomen....

Nic M!!

Gefeliciteerd met je prijs! Ik heb geen mailadres van je dus ik heb je nog geen mailtje kunnen sturen, maar als je mij een mailtje stuurt met jouw adresgegevens dan komt het helemaal goed.

Iedereen bedankt voor het meedoen!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen: