20140609

My Week #22&23 2014

Gedaan... Ziek zijn!

Tja... De afgelopen twee weken verliepen toch wat anders dan ik had gehoopt! Jullie hebben vast wel gezien dat er slechts één artikel online kwam. Ik heb ruim anderhalve week met zware hoofd- en nekpijn op bed gelegen. Op de vrijdag na Hemelvaartdag kwamen daar ook maag- en darmklachten bij... Niet fijn! Ik heb tussendoor wel wat gewerkt, maar gelukkig niet te lang. Eigenlijk had ik die vrijdag mijn laatste dag van het seizoen bij de Stadsgehoorzaal, maar die heb ik helaas niet helemaal af kunnen maken.
Ik voelde mij behoorlijk naar en dus heb ik tot mijn spijt ook niks aan mijn blog gedaan. Sorry meiden! Hopelijk ben ik snel weer op schema met mijn posts.

Gedaan


Op Hemelvaartdag besloot ik met mijn vader naar de Ikea te gaan. Ik had namelijk al een hele tijd een Pax kast op mijn wishlist staan en hij moest er nu gewoon komen. Mijn vakantiegeld en verjaardagsgeld was binnen, dus het was de juiste tijd om te gaan. Ik heb mij heel netjes aan mijn wishlist weten te houden bij de Ikea. Ben er stiekem wel trots op hahaha!
Omdat ik (bijna helemaal alleen) de kast in elkaar ging zetten moest de oude kast leeggehaald worden en mijn kamer uit. Het was een paar dagen letterlijk een KLERENzooi in mijn kamer! Er komt nog een post online over mijn nieuwe kast. Ik ben er echt ontzettend blij mee!

Gegeten

Het is vast niemand ontgaan dat het dit weekend heerlijk weer was!! Tijd om de BBQ naar buiten te halen en lekker buiten te genieten van stokbrood, salade en heerlijk vlees! Omdat we zoveel over hadden van zaterdag aten wij het zondag nog een keertje.

Gekocht

Omdat al mijn schoenen kapot beginnen te gaan was het tijd om een bestelling te plaatsen bij Sarenza! Ik kocht twee paar All Stars en een paar enkellaarsjes, maar die laarsjes zitten te strak en moet ik dus helaas terug sturen. Wellicht dat ik nog een maat groter kan proberen.
Niet gekocht, maar wel gekregen is dit super leuke hoesje van Fab. Door iPhone-cases.nl ben ik gevraagd om het hoesje te reviewen, dus verwacht de review hiervan binnenkort hier op de blog.

Hopelijk zijn de komende weken weer wat spannender om over te schrijven. Met een beetje geluk blijft het weer goed en kan ik er een beetje op uit gaan.

Liefs,
Deborah

5 opmerkingen:

 1. Oh, hopelijk ben je nu volledig genezen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van de maag- en darmklachten ben ik in principe nu wel af, maar de stress is nog niet volledig weg en de hoofdpijn daardoor dus ook niet... Maar nu ik snap waar het vandaan komt kan ik er wel wat beter mee omgaan voor mijn gevoel

   Verwijderen
 2. Jammer dat je veel ziek bent geweest maar je was toch erg productief als ik je artikel zo lees.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn werk ging helaas wel door, wilde mij niet ziek melden, maar verdeeld over twee weken valt het best wel mee voor mijn doen in ieder geval.

   Verwijderen
 3. Balen dat je zo ziek was, ik las dat je wel genezen bent maar hopelijk is je stress en hoofdpijn ook zo weg!! rust lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen