20140621

BEAUTY | Nail Of The Day Sinful Colors Soul Mate


Vorige week liep ik in het Kruidvat rond en opeens zag ik een Sinful Colors schap staan! Ik had geen idee dat Kruidvat Sinful Colors ging verkopen, dus ik was blij verrast. Nog blijer werd ik toen ik de prijs zag van de lakjes. Ze kosten slechts €1,99 per flesje! Nog goedkoper dan Catrice nagellak!
Na een eeuwigheid twijfelen koos ik voor drie lakjes en dit is er één van. Dit is Soul Mate.Soul Mate is een creamy zachte warme roze lak. Voor mijn gevoel heeft Soul Mate ook een heel klein vleugje peach erin.

Wat mij bij het aanbrengen van de eerste laag al opviel is dat de lak super dekkend is. Met het tweede laagje was de lak volledig dekkend! Ook vond ik de lak zelf erg prettig aanbrengen. Niet te dik en ook zeker niet dun. Hierdoor was het makkelijk om te lakken en mooie laagjes aan te brengen op de nagels.

Ik gebruik altijd een snel drogende topcoat, maar tijdens het lakken merkte ik al dat de lak redelijk snel drogend was en dat is altijd fijn als je een tweede laag aan moet brengen.

Een prachtig lakje voor de zomer, bleef goed op de nagels zitten (ik haalde de kleur er eerder af omdat ik voor Hollands oranje ging haha) en vooral van de prijs ben ik zeer onder de indruk! Wat fijn dat dit merk nu bij Kruidvat te koop is.

Liefs,
Deborah

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke budget topper!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Opzich wel een mooi kleurtje, maar het is niet echt mijn ding. Ik ben meer van de felle nagels :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig heeft Sinful Colors nog veel meer kleurtjes in het assortiment, ook fellere kleurtjes!

   Verwijderen
 3. Haha deze kleur heb ik ook in mn handen gehad bij de Kruidvat, maar toch weer teruggelegd.. Wel een schatje!

  BeantwoordenVerwijderen