20140714

BEAUTY | Empties Juli 2014


Wat gaat het de laatste tijd toch hard met mijn empties! Ik had mezelf wel voorgenomen meer producten op te maken en dat is te merken.
Vorig jaar kocht ik in Londen een hele hoop heerlijke Soap&Glory producten en afgelopen maand maakte ik opeens vier daarvan op! De Handfood is niet mijn grootste favoriet, maar de twee scrubs Flake Away en The Breakfast Scrub zeker wel. Ook The Righteous Butter is heel erg fijn. Van de Flake Away heb ik nog een nieuwe pot staan. Wanneer ik weer in Londen ben zal ik The Breakfast Scrub en de Righteous Butter zeker weer inslaan.


Drie kleine empties zijn een Evian spray (heerlijke op hete dagen in de zomer), een Bath&Body Works kaars in de geur Frosted Cupcake en een borsteltje voor mijn No.7 reiniger.


Mijn grote geliefde fles Bioderma ging deze maand toch echt op... Ik heb er een half jaar mee gedaan en met veel liefde gebruikt. Ik heb nog wat micellaire reinigers liggen, maar als dat op is schaf ik zeker weer een fles Bioderma aan.
Er ging weer een klein potje Clinique Moisture Surge doorheen en twee pakjes gezichtsreinigingsdoekjes.

Een grote fles Indola Leave-in Conditioner is nu na ik denk twee jaar toch echt helemaal op. Van Batiste ging er weer een fles droogshampoo op. Als laatste een deodorant van 8X4 en een cuticle oil van Essence!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Fijne producten heb je opgemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die Soap & Glory producten zou ik ook wel eens willen testen!
    Ze lijken me heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen