20140705

BEAUTY | Hup Holland Hup Nail Tutorial


Vanavond is het weer tijd om Oranje aan te moedigen! Hoe kun je dat beter doen dan met Hup Holland Hup nagels!


U heeft nodig.. Oranje nagellak, uiteraard! Ik gebruik de kleur Fear&Desire van Essie. Eerder deze week kwam ik in het Lóreal schap bij Kruidvat een confetti topcoat tegen in de kleur Independence Day die mij de inspiratie gaf voor de "tutorial" en deze topcoat gebruik ik over de oranje lak heen.Ik bracht twee laagjes Fear&Desire aan op mijn nagels en dat heb ik goed laten drogen. Daarna bracht ik de topcoat Independence Day van Lóreal aan over Fear&Desire. De topcoat bestaat uit drie kleuren confetti, rood, wit en blauw, zoals de nederlandse vlag! Je moet een beetje spelen om de confetti goed te verdelen over de nagels. Als allerlaatste bracht ik een sneldrogende topcoat aan zodat het mooi glanst.

Het is alles behalve moeilijk, maar het ziet er super leuk uit! Ik ben in ieder geval helemaal klaar voor vanavond met mijn Hup Holland Hup nagels. Fijne wedstrijd allemaal!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten