20140812

COMING SOON | Urban Decay Naked 2 Basics PaletteIk was aan het rondneuzen op Temptalia.com en tot mijn grote verbazing zag ik daar de aankondiging van een nieuw Urban Decay palette... Het Naked 2 Basics palette!!

Misschien weten jullie wel dat ik alle Naked palettes in mijn bezit heb en het al jaren mijn favoriete oogschaduws zijn. Het Naked Basics palette gebruik ik ook heel erg graag en nu komt er een nieuw Basics palette. Het Naked Basics palette bevat  warme matte neutrale kleuren die passen bij het originele Naked palette, maar het Naked 2 Basics zal koele matte neutrale oogschaduws gaan bevatten die passen bij het Naked 2 palette. Er zitten zes nieuwe kleuren in dit palette met een taupe ondertoon.
Op de website van Urban Decay is het palette al te vinden, maar staat voorlopig nog op 'out of stock'. Je kunt je op de website inschrijven zodat je op de hoogte gehouden wordt als het palette beschikbaar is.
Zo te zien is het Naked 2 Basics in precies dezelfde stijl als het origineel. Als de kwaliteit hetzelfde is, wat ik wel verwacht van Urban Decay, ben ik een very happy girl!

Zijn jullie net zo benieuwd naar het palette als ik? Of hebben jullie het inmiddels wel gehad met alle Naked palettes van Urban Decay?

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Ja ik zag dit palette ook op haar site staan. Ik ben fan van Urban Decay en ik zal deze zeker toevoegen aan mijn wishlist.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik las het vanochtend al, leuk zeg!

    BeantwoordenVerwijderen