20140817

My Week #31,32&33 2014


Vorige week bracht ik jullie op de hoogte van wat ik in juni en juli allemaal deed. Met deze My Week ben ik weer helemaal up to date met mijn persoonlijke posts!

Mocht je de My Week posts niet kennen, iedere week komt er een post online waarin ik in categorieën de week doorneem en aandacht geef aan bijzondere of opvallende dingen van de week. Dit zijn categorieën die je kunt verwachten: Gelezen, Gezien, Gegeten/Gedronken, Gedragen, Gehoord, Gekocht, Gedaan, Gehouden van, Guilty Pleasure en Geobsedeerd door...

Gedaan

Twee weken geleden was het nog volop zomer, als ik nu naar buiten kijk is dat toch wel anders.., en dus ging ik nog lekker naar het strand. Eindelijk werden mijn benen ook een beetje bruin!
Mijn neefje mocht in twee weken tijd afzwemmen voor zijn A en B diploma! Bij het schoolzwemmen zeiden ze dat hij het niet kon, maar oh wat ben ik trots dat hij nu twee diploma's heeft.


Ik deed weer even een grote schoonmaak in mijn kamer. Ik had een strook gordijn hangen, wat best ouderwets is, en die haalde ik er eindelijk af. Het is een stuk lichter in mijn kamer.


Eindelijk kocht ik met mijn ING rentepunten een Pathé Unlimited pas voor 4 maanden voor slechts 38 euro! Afgelopen week ging ik al naar Lucy en Sex Tape.

Gegeten & Gedronken

Ik plukte op de weg terug van de Zevenhuizerplas bramen! Heerlijk in mijn yoghurt!


Bij de Ontbijtbar in Rotterdam at ik een Strawberry Pancakes Special! Er staat een review over de Ontbijtbar hier op mijn blog.


De afgelopen weken dronk ik super veel Karvan Cévitam Ice Tea en Green Tea. Lekker!

Vandaag kom ik aan in Praag! Wanneer ik terug ben komt daar uiteraard nog een artikel over!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten