20140823

BEAUTY | NAILS OF THE DAY OPI DON'T BOSSA NOVA ME AROUND


Het had net zo goed Nail Of The Month kunnen heten, want wat heb ik deze lak van OPI veel gedragen! Al sinds de release van de OPI Brazil collectie wilde ik Don't Bossa Nova Me Around hebben, maar kocht hem maar niet. Een aantal weken geleden kocht ik hem dan eindelijk en daar heb ik geen spijt van gehad.

Don't Bossa Nova Me Around is een roze nudekleur. Je zou de kleur zelfs heel licht taupe kunnen noemen. In het echt is hij iets roziger dan op de foto's, komt door het weer... Wat mij betreft is het de perfecte nude voor mijn nagels. Nude is normaal gesproken niet spannend, maar met deze lak blijf ik gek genoeg toch maar naar mijn nagels kijken.


OPI Don't Bossa Nova Me Around is een creamy lak met een goede dekking. Vaak is het lastig om lichte kleurtjes te vinden die goed lakken, maar DBNMA stelt zeker niet teleur. De lak blijft ook nog eens heel erg goed zitten op zowel mijn tenen als vingers. Hij is echt een favoriet geworden in korte tijd.

De Brazil collectie ligt nog in de winkels. OPI is onder andere te koop bij Douglas en voor €14,25 per flesje te koop.

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Ik vond dit de mooiste kleur uit de OPI Brazil collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond de donkere groene kleur ook wel erg mooi, maar deze is nu toch wel echt het mooiste :D

      Verwijderen