20140801

TRAVEL | The Beach Bag Essentials


Er is niets lekkerder dan op een zomerse vrije dag naar het strand te gaan, maar wat neem je dan allemaal mee? Je wilt natuurlijk geen kilo's mee sjouwen richting het strand! Vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal in mijn tas stop voor een dagje zon, zee en strand!
De inhoud van de strandtas is belangrijk, maar de tas zelf is misschien minstens zo belangrijk. Ik gebruik op het moment een shopper van H&M. Laatst zat ik op de fiets met deze tas toen het pijpenstelen goot en er ging geen druppel de tas in... Ideaal dus om mee te nemen naar het strand, want daar is een waterproof tas een must!


Naast de nodige handdoeken heb ik altijd slippers aan naar het strand, tja wie niet... Dit is mijn allereerste paar Havaianas ooit! Hoe heb ik ooit zonder deze slipper gekund?! Een zonnebril is net zo belangrijk om mee te hebben. Deze aviators zijn van H&M. Mocht het nu echt super heet zijn dan heb ik een handwaaiertje bij mij.


Op een hete dag is er niets lekkerder dan een hoop water drinken. Ik neem altijd genoeg drinken mee, en ook eten hoor, maar dat had ik inmiddels al op.. haha Bij Action kocht ik een transparant waterproof zakje voor mijn telefoon. Super handig, want er mag natuurlijk geen water en zand in je telefoon komen en je kunt gewoon nog de touchscreen van je telefoon gebruiken! Als portemonnee/telefoonhouder gebruik ik het hoesje van mijn zonnebril.


In een bikini bag van Primark heb ik alle hoog nodige producten zitten. Allereerst een kam, elastiekjes en een schuifspeldje, deodorant, doekjes om je handen af te doen en een waterspray voor wat verkoeling.
En dan het belangrijkste, de zonverzorging! Deze week zijn de producten van Nivea Sun met 50% korting te koop bij Kruidvat en daar sloeg ik natuurlijk wat producten in. Ik heb een aparte zonnebrandcrème voor het gezicht SPF30, SPF30 voor het lichaam en een transparante spray SPF50. De transparante spray gebruik ik als ik alleen ben en mijn rug in moet smeren, lees: ik spuit heel mijn rug onder met de transparante spray. Voor mijn haar gebruik ik ook een spray zodat je haar niet uitdroogt en de hoofdhuid ook nog beschermt is. Je kunt daar echt heel vervelend verbranden en daar heb ik helaas ervaring mee... Als laatste zonverzorging heb ik een EOS lippenbalsem in Lemon Drop met SPF15, want ja ook je lippen kunnen verbranden!


En dat was de inhoud van mijn Beach Bag! Wat nemen jullie altijd mee naar het strand? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

 1. wat een fijne producten neem je mee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne items! Wat tof dat je tas waterproof is en dat zakje van de Action is ook handig trouwens. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat zakje is echt heel handig, geweldige uitvinding :D

   Verwijderen