20140810

THIS MONTH | Juni En Juli 2014


Jeetje, wat vliegen die weken toch belachelijk hard voorbij! Tussen het werken en het WK door vergat ik gewoon mijn wekelijkse overzichten te maken... Sorry, mijn laatste My Week was begin juni! Ik kan jullie wel vertellen dat het 'vrij hebben' van mijn blog me misschien wel eventjes goed heeft gedaan. Juni en Juli hebben mij goed gedaan. Blijkbaar was ik heel erg toe aan de zomer!Jullie hebben eigenlijk twee maandoverzichten van mij tegoed, maar van de afgelopen twee maanden heb ik de leukste momenten uitgekozen en laat ik aan jullie zien.


Wat is een juni/juli maandoverzicht zonder WK?! Wat had ik het toch naar mijn zin. Samen met mijn familie naar de wedstrijden kijken bij mij thuis en bij mijn nicht. En wat baalde we toen we eruit lagen, maar wat een prestatie jongens! Is het al tijd voor het EK?

     

Mijn nicht had drie kittens die nu helaas allemaal een nieuw huisje hebben, maar wat waren ze cute! Het is dat mijn moeder ze niet wilde...


Omdat mijn ov nog geldig was en ik er de tijd voor had ging ik in juni een dagje heen en weer naar Düsseldorf. Daar is namelijk een Muji filiaal waar ik veel te veel geld uit heb gegeven! Ik ging er met een behoorlijke wishlist heen en kocht ook bijna alles. Ook in de drogist ging ik los. Ze hebben veel meer, goedkoper en ook merken die wij niet hebben. In supermarkt Kaiser's verkopen ze MyMuesli! Ik nam twee kleine bakjes mee om te proberen. En in de Kö Gallerie at ik lekker een crêpe met aardbeien en ijs, nom nom! Het is fijn vertoeven in Düsseldorf. Mocht je meer over Düsseldorf willen weten? Ik schreef vorig jaar een post over mijn hotspots van de Duitse stad. Er zal snel een Düsseldorf shoplog online komen.


Met collega's ging ik in juni heerlijk uit eten in een klein Italiaans restaurantje. Wat een heerlijkheid! Wat een eten! Antipasti vooraf, bruschetta, verschillende soorten pasta's en verschillende soorten pizza's. Als toetje kregen we huisgemaakte tiramisu en nog een glaasje limoncello! Het was super gezellig en voor mij een mooie afsluiter van het seizoen.


Althans, dit was mijn echte afsluiter van het seizoen. Protest! De Gemeente Vlaardingen gaat zoveel bezuinigen dat het eigenlijk de doodsteek is voor de Stadsgehoorzaal. Met duizenden handtekeningen liepen wij met een enorme stoet (en ik liep op de één of andere manier voorop met de handtekeningen) richting het stadhuis en daar overhandigden wij de handtekeningen aan de Gemeente. Het heeft god zij dank wel zin gehad, want de gemeente gaat nadenken over de bezuinigingen, dus er is nog hoop!
Gelukkig is er sowieso nog seizoen 2014/2015 vol met mooie voorstellingen, maar verder is het afwachten tot oktober/november. Dan pas horen wij wat de Gemeente gaat doen.


Met vrienden ging ik op de eerste zondag van juli naar Metropolis hier in Rotterdam. Dat viel helaas toch wel in het water... letterlijk! Het bleef maar regenen, dus uiteindelijk zijn we er niet lang gebleven. Daar besloten we al dat het leuk was om gezellig met z'n drieën uit eten te gaan. Omdat we er al zo lang niet waren geweest kozen wij voor La Cubanita! Tapas! Het was super gezellig en in combinatie met lekker eten was het een geslaagde dag.


Om nog even gebruik te maken van mijn gratis ov ging ik twee middagen naar Amsterdam. In de winkel Anna+Nina kocht ik voor iets teveel geld hele mooie items voor mijn kamer (als jullie het leuk vinden laat ik dat wel zien in een shoplog). Anna+Nina en All The Luck In The World die een paar meter verder in de straat ligt zijn waarschijnlijk mijn favoriete winkels in Amsterdam. Ik kon Amsterdam op een warme dag niet verlaten zonder een Frozz ijsje.


In juli was er natuurlijk weer een Swan Market in Rotterdam. Nu ik even geen gratis ov heb moest ik ervoor betalen. Ik kwam aan in de stad en wilde gelijk voor de terugreis mijn ov opladen. Toen kwam er een jongen naar mij toe met de vraag of ik zijn 2 uur reizen kaart nog wilde hebben waar nog ruim een half uur reizen op zat. Super tof! Die nam ik met veel plezier aan. Er zijn gelukkig nog wel vriendelijke mensen.
De Swan Market was heel warm en leuk. Ik probeer iedere maand te gaan omdat ik het altijd zo leuk vind om rond te snuffelen.


Met mijn lieve nichtje Lisa ben ik in de laatste week van juli een aantal keer naar de Zevenhuizerplas geweest. Hier heb je een wat afgelegen strandje aan de plas waar je heerlijk kunt zwemmen en genieten van de zon. We hebben ook een paar uurtjes aan de overkant bij het Nesselande strand gelegen. Het was super gezellig met z'n tweetjes. Wat een lekker ding is het toch. Ik ben blij dat ik haar tante ben. Nu is ze lekker met haar opa op vakantie, dus ik mis haar enorm. Hopelijk is het weer goed weer als ze terug komt, dan kunnen we nog wat leuks doen voordat ze weer naar school gaat.

Dat waren de leukste momenten van juni en juli! Volgende week zie je de eerste twee weken van augustus en dan loop ik weer op schema. Hopelijk hebben jullie er al heerlijke zomerse weken op zitten. Heb jij echt iets tofs gedaan deze zomer? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! Wat een schatjes zeg die kittens! :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Schattig he! Als ik niet thuis zou wonen had ik er zeker eentje genomen!

      Verwijderen