20140917

LOVE | SONGS I HAVE BEEN LOVING #3


Muziek, wie is er nu niet gek op! De laatste tijd heb ik weer veel radio geluisterd en ben helemaal op de hoogte van de nieuwste nummers. Er zitten een aantal hele fijne tracks tussen die bij op repeat staan. Deze nummers deel ik graag met jullie!The Kik - Cupido

Ik ben nu een jaar of twee fan van de Nederbeat (Nederbiet) band The Kik! Sinds kort is het nieuwe album '2' uit en daarop staat het nummer 'Cupido'! Een verslavend leuk nummer. Hier wordt je toch gewoon vrolijk van?!Paloma Faith - Trouble With My Baby

Paloma Faith is een zangeres met een bijzonder en zeer herkenbare stem. Sinds ik het nummer 'Can't Rely On You' ontdekte wil ik meer van haar horen. Deze zomer kwam de single 'Trouble With My Baby' uit and i love it!Taylor Swift - Shake It Off

Soms heb je gewoon een ga uit je dak, dans erop los nummer nodig en dat is precies wat 'Shake It Off' van Taylor Swift is. Een lekkere vrolijke plaat!Waylon- Love Drunk

Laatst vertelde ik jullie al dat ik Waylon's nieuwe plaat 'Love Drunk' echt heel tof vind! Ik maak er geen woorden meer aan vuil en laat jullie van 'Love Drunk' genieten.Lenny Kravitz - The Chamber

Eindelijk is Lenny Kravitz terug met een nieuwe single! 'The Chamber' is een bijzondere plaat die ik niet zo goed kan omschrijven. Ik ben al blij dat hij met nieuw materiaal is gekomen, want Lenny Kravitz is tof!Welke muziek staat bij jullie op repeat? Ik hoor het graag, want muziek is om te delen!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten