20140916

TRAVEL | SHOPLOG PRAAG 2014


Het is alweer een maand geleden dat ik in Praag was en in die tijd ben ik compleet vergeten jullie de foto's en de shoplog van Praag te laten zien. Ik zal beginnen het goed te maken door met jullie mijn geshopte spulletjes te delen. Ik heb mij goed in weten te houden in Praag. Ondanks dat ik niet super veel kocht ben ik er wel heel erg blij mee.
Altijd leuk om in het buitenland te doen is een supermarkt binnen lopen. Er zijn altijd andere smaken en producten dan wij in Nederland hebben. Ik vond andere smaken Milka repen en andere smaken Pom-bar chips! Ook kocht ik Pez pastilles en ik een Praags winkeltje kocht ik gingerbread koekjes.


Net als in Duitsland heeft Tsjechië de drogisterij DM. In Duitsland shop ik daar altijd lekker goedkoop mijn beautyproducten en dus dook ik daar ook de DM in. Voor slechts 4 euro per pakje kocht ik twee pakken Syoss haarverf in de kleur chocolade bruin. In Nederland betaal je ruim 15/16 euro voor een pakje!

Ik kocht twee busjes van mijn favoriete deodorant, Impulse Vanilla Kisses. En tot mijn grote verbazing verkopen ze Lady Speed Stick in Tsjechië! Het leek mij wel leuk om de gel variant uit te proberen.


Al weken, wat zeg ik, maanden was ik opzoek naar een klein toilettasje voor in mijn tas. Ik had er wel eentje, maar die was wit en werd verschrikkelijk vies. In de Sephora in Praag zag ik een mooi toilettasje liggen. Heel goedkoop was hij niet, maar hij is zo mooi en past bij mijn make-up tasje die ik in Lyon bij de Sephora kocht. Ik ben er super blij mee en alles past erin wat ik mee wil nemen.


Een tripje naar een voor mij nieuwe stad is niet compleet zonder een souvenir te kopen. Ik bewaarde een briefje van 100 Tsjechische kroon, ongeveer 4 euro, gewoon omdat ik niet zo vaak geld wissel en het leuk vond om te bewaren.

In Praag kocht ik in één van de honderdduizend souvenirwinkeltjes een souvenir van de Karelsbrug. Ook voor mijn vrienden nam ik nog een klein souvenirtje mee. En tja tijdens het reizen ga ik maar al te graag naar Starbucks. Bij Starbucks spotte ik deze super toffe mok! Ik heb ze online vaak voorbij zien komen, maar ben ze nog nooit in het echt tegen gekomen en dat terwijl ik ze zo tof eruit vind zien. Ik moest en zou hem dan ook kopen toen ik hem zag. I love it!

Dat was mijn shoplog! Ik hoop deze week ook mijn fotoverslag van Praag te posten.

Liefs,
Deborah

7 opmerkingen:

 1. Ooohhh, hebben ze daar nog Impuls bodyspray/deo? Hoe gaaf, dat is echt jeugdsentiment en zeker die vanilla kisses, hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt fijne deodorant, het ruikt zo lekker! In Duitsland en Engeland verkopen ze het ook.

   Verwijderen
 2. Je hebt echt veel leuke en lekkere dingen gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankopen! Ik wist niet dat ze die speed stick ook in gel variant verkochten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Ze hadden in Tsjechië echt meerdere smaken van die chips! Jammer dat we dat hier niet hebben. Die gele zak was erg lekker.

   Verwijderen