20141003

PERSONAL | MY WEEK #36 T/M #39 2014

De zomer is voorbij?! Maar laten we eerlijk zijn, we hebben wel een hele mooie nazomer gehad. Gelukkig heb ik nog een beetje van het weer kunnen genieten. Naast dat ik veel gewerkt heb, heb ik vooral ook lekker van mijn vrije tijd genoten.Ik heb een paar nachten in het huisje van mijn beste vriendin geslapen en daar lekker kunnen koken. Eindelijk zag ik het huis van twee vrienden van mij, maar ik keek vooral uit naar mijn weekend in een Landal huisje met mijn vrienden.

Gedaan | Studenten ov stopzetten

Het zesde jaar van je studie ingaan betekend helaas dat de overheid jouw gratis studenten ov stopzet. Althans, als jij hem niet stopzet sturen zij de rekening naar jou op, wel 97 euro per halve maand! Afscheid nemen dus van het gratis reizen... Ik ben er alleen nu al achter hoe duur het openbaar vervoer is, echt bizar!Gezien | Lots of movies
     

Nu ik mijn Pathé Unlimited pas heb ik voor mijzelf het doel bepaald om iedere week naar de bioscoop te gaan. Ik heb hem nu een week of 7 en volgens mij lukt het mij aardig! Enkele van mijn favorieten van de afgelopen tijd zijn Let's Be Cops, November Man en The Maze Runner. Ik wil misschien een film/boekreview over The Maze Runner schrijven. Laat mij weten of jullie daar interesse in hebben.

Gewerkt | Vlaardings Uitfestival
     

Voor waarschijnlijk de allerlaatste keer ooit werkte ik tijdens het Vlaardings Uitfestival. Ik heb het er weleens over gehad geloof ik. Vlaardingen is zwaar aan het bezuinigen. Zoals het er nu uitziet worden de subsidies zover terug getrokken dat de Stadsgehoorzaal moet stoppen met haar voorstellingen en dus gaat sluiten. Zware en moeilijke tijden voor iedereen. Een reden dat ik dit jaar extra van het werk op het Uitfestival heb genoten.

Gewerkt | BHV cursus

Ik moest voor mijn andere werk, de AH To Go, op herhaling van mijn BHV. Weer even een opfriscursus! Alle theorie moest weer doorgenomen worden en tijdens de praktijk weer oefenen met reanimeren en brandjes blussen.

Gedaan | Landal huisje

Twee weken geleden ging ik met vijf vrienden richting Het Vennenbos voor een weekend vol plezier! En wat een plezier hebben we gehad. Het weekend bestond uit praten, spelletjes spelen en vooral heel erg veel lachen. Misschien is er ook nog wat alcohol doorheen gegaan... Gelukkig zijn wij allemaal volwassen mensen, dus geen zorgen.
Iedereen heeft het druk met werk gehad, dus soms zagen we elkaar eventjes niet. Nu hebben we een heel weekend samen gespendeerd. Zo ontzettend fijn, een weekend zonder verplichtingen. Ik voelde me echt helemaal mijzelf. Wat heb ik toch een stel fantastische vrienden.

Gedaan | Nazomeren in Rotterdam

Met een paar van dezelfde vrienden ging ik afgelopen zondag spontaan Rotterdam in om nog even heerlijk van het weer te genieten. We gingen naar Proef Rotterdam, wat een beetje tegenviel, dronken een drankje bij L'Quest, aten een heerlijke Argentijnse worst, doken de Oude Haven in en besloten sushi te gaan eten bij Sumo. Zo hoor je de weekenden door te komen!

Als ik terugkijk op september vond ik het eigenlijk een hele fijne maand! Het was vooral heel fijn om zoveel tijd met vrienden door te brengen. Voor mijn gevoel hebben we daar lang geen tijd voor gemaakt. Vanaf nu hoop ik dat we dat wel weer gewoon doen.
Wat hebben jullie in september gedaan? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten