20150127

COMING SOON | JAMIE'S ITALIAN ROTTERDAM


Vorige week was het nieuws er opeens... Er komt een Jamie's Italian naar Rotterdam! Vanaf dit najaar komt er een Jamie's Italian restaurant in de Markthal in mijn eigen Rotterdam.

In 2013, toen ik alleen naar Londen ging, heb ik bij Jamie's Italian in Covent Garden gegeten en dat was absoluut voor herhaling waard. Er stonden zoveel heerlijke gerechten op de kaart die ik zo graag wilde proberen. Helaas, pindakaas... In Nederland is er helaas geen Jamie's Italian te vinden. Je snapt natuurlijk wel dat ik super blij was om te horen dat Jamie Oliver gewoon naar mijn Rotterdam toe komt met zijn restaurant Jamie's Italian!

Op dinsdag las ik het nieuws online en op woensdag werd ik opeens door AD/Rotterdams Dagblad benaderd op basis van een tweet uit 2013 over Jamie's Italian. Ze zochten iemand die in dit restaurant in het buitenland heeft gegeten en op de één of andere manier kwamen ze bij mij uit. Ik gaf telefonisch mijn ervaring over het restaurant door, mailde mijn foto en op donderdag stond ik opeens in de krant! Super bizar, maar heel erg leuk. Benieuwd naar het stuk? Hieronder kun je hem lezen!


Wat zal Jamie's Italian een aanwinst voor Rotterdam zijn! Ik hoop alleen wel dat ik er een keertje terecht kan om er te eten, want zoals ik in het AD al zei, het zal er echt heel erg druk worden.

Zijn jullie ook zo benieuwd naar Jamie's Italian? Ben jij er zelf als de kippen bij om te reserveren of juist niet? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

7 opmerkingen:

 1. Leuke blog! Gaaf dat krantenartikel :-)... Ben erg benieuwd naar het restaurant en ga ook zeker kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ben ook echt heel erg benieuwd hoe het eruit gaat zien.

   Verwijderen
 2. Zo tof dat artikel van jou in de krant!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had het ook echt niet verwacht! ik dacht aan een kleine quote ofzo haha

   Verwijderen
 3. Ik had het er laatst over met een vriendin toen we in de Markthal waren, super gaaf! Ben zeker van plan om daar wat te gaan eten als ze er eenmaal zitten, enig idee wanneer we Jamie's Italian in de Markthal kunnen verwachten? :-)
  X Charissa
  http://www.ladygoldapple.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi! ik hoorde dat ze verwachten in september dit jaar open te kunnen gaan! :D

   Verwijderen
 4. Ah dat is leuk zo een krantenartikel!

  BeantwoordenVerwijderen