20150110

PERSONAL | PROJECT 2015 TO DO LIST


Vorige week plaatste ik mijn Project 2015 post waarin ik mijn doelen voor 2015 besprak. Belangrijke doelen die veel voeten in de aarde hebben, voor de lange termijn en waar ik dus grotendeels ook na 2015 mee bezig zal zijn. Maar er zijn ook altijd kleine concrete dingen die je in een jaar wilt doen zoals iets bezoeken of iets duurs kopen. Vandaar dat ik mijn To Do List voor 2015 met jullie deel!In 2015 wil ik graag een voor mij nieuwe Europese stad bezoeken. Ik probeer ieder jaar wel een nieuwe stad te bezoeken om zo stukje bij beetje meer van de wereld te ontdekken. Een plaats weet ik nog niet, maar misschien wordt het wel Brighton in de UK of misschien ga ik wel voor het eerst naar Scandinaviƫ!

Aangezien ik er in 2014 niet ben geweest moet en zal ik in 2015 weer een keer naar Londen toe gaan. Ik heb er nog lang niet alles gezien en gedaan. Daarnaast is het een stad waar ik mij helemaal op mijn plaats voel, dus waarom niet? Ik mag dit trouwens pas van mezelf doen wanneer ik ben afgestudeerd!

In veel van mijn To Do Lists komt lezen voor. Dit jaar wil ik op z'n minst twee boeken lezen. Twee boeken klinkt niet als veel, maar voor mij heel erg haalbaar! Ik moet het boek Insurgent van Veronica Roth nog uitlezen en ik moet, voordat het allerlaatste deel in de bioscoop komt, het boek Mockingjay van Suzanne Collins lezen.

Al vele jaren roep ik het heel hard, maar in 2015 moet en zal ik het North Sea jazz Festival bezoeken! Ik hou van muziek, het is in mijn eigen stad en ja het is wat prijzig, maar NSJF lijkt mij geweldig!

Meer Hotspots ontdekken in Rotterdam. In de zomer had ik mij al voorgenomen om meer van Rotterdam te ontdekken. Toen bedacht ik mij dat ik veel leuke en hippe tentjes in Rotterdam nog nooit van binnen heb gezien... Dat kan natuurlijk echt niet als geboren en getogen Rotterdammer! Ik wil er meer tijd voor nemen om mijn mooie Rotterdam te ontdekken.

Wat ik ook echt moet doen zijn oude foto's en plakboeken digitaliseren door ze in te scannen. Ooit had ik alle oude foto's van mijn ouders al gescand, maar ik heb zelf ook nog een hoop foto's liggen die ik graag digitaal wil hebben. Je weet namelijk nooit wat er gebeurd en dan is het fijn om een digitale kopie te hebben. Ook zijn er een hoop foto's, van oude vrienden etc., die ik niet kwijt wil, maar waarvan ik de tastbare foto weg wil doen. Dit zal een klusje worden voor na het afstuderen, want dat heeft natuurlijk prioriteit.

Tot zover mijn To Do List 2015. Het mooie van een To Do List is dat er na het wegstrepen altijd weer een To do item bij komt. In de zomer kom ik meestal met een nieuwe To Do List. Ik zal jullie gedurende het jaar op de hoogte houden van mijn vorderingen!

Hebben jullie ook concrete dingen die jullie in 2015 gaan doen? Staat er een reis op de planning of ga jij naar een leuk concert? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

10 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuke to-do list. Londen is echt een heel leuke stad om te bezoeken, absoluut een aanrader. Ook een ontzettend goed voornemen dat je die twee boeken wil (uit)lezen. Dit doe ik zelf ook echt te weinig, helaas...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Londen is echt geweldig, ik ben er vaker geweest en nog steeds wil ik er naartoe blijven gaan :D
   Misschien kun je ook het doel maken om twee boeken dit jaar te lezen? Dat is best goed te doen denk ik.

   Verwijderen
 2. Leuke lijst, succes alvast :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lijst: mijn doel is ook om meer boeken te gaan lezen. Vroeger deed ik dat zo vaak, maar vanwege drukte niet meer en ik moet simpelweg tijd hiervoor vrijmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je zeker doen! Zet het op jouw eigen To Do lijstje :D

   Verwijderen
 4. Je moet zeker eens naar London gaan, echt een geweldige stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil ook een Europese stad bezoeken dit jaar! Graag Berlijn, London is ook heel gaaf maar daar ben ik al twee keer geweest. Leuke blog meid, ik volg je nu via bloglovin! XO
  ingewm.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Berlijn is een aanrader! Ik ben er vorig jaar geweest, erg leuk. En bedankt, leuk dat je mij nu volgt :D

   Verwijderen
 6. Mooie to-do-list Deborah! Ik vind je doelen echt onwijs leuk, en ik kan me in veel doelen heel goed vinden. Bijvoorbeeld in de reisdoelen :) Je hebt je doelen ook lekker haalbaar gemaakt, ik denk dat dat al een heel stuk helpt om het vol te houden! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Anniek! Ik vond ze zelf ook heel haalbaar en hopelijk kan ik eind 2015 ook echt zeggen dat ik alles heb gedaan :D

   Verwijderen