20150417

PERSONAL | 10 JAAR BLOGGER!

In maart heb ik mijn 'Blogoversary' een beetje aan me voorbij laten gaan. Ik vierde in maart mijn tiende blog verjaardag. TIEN JAAR! In 2005 begon ik na wat gekke kleine blogs, mijn eerste serieuzere blog. Als ik iets leuks, geks, vervelends meemaakte dan schreef ik erover op mijn blog. En eigenlijk ben ik daar nooit mee gestopt en dat ben ik voorlopig ook niet van plan.

Jullie weten dat het de laatste tijd heel erg stil is gebleven op mijn blog door het schrijven van mijn scriptie. Helaas ben ik nog niet helemaal klaar, maar dat leg ik nog wel uit. Wel ben ik van plan om langzaam weer te beginnen met het schrijven van blogjes, want dat heb ik ontzettend gemist. En ik heb jullie ook heel erg gemist.

Ik zou het ontzettend leuk vinden als jullie mij een beetje helpen. Wat lezen jullie graag, wat willen jullie weten? Idee├źn zijn altijd welkom!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Wat een mijlpaal, gefeliciteerd! Ik mag volgende week 10 kaarsjes uitblazen, hiephoi!

    BeantwoordenVerwijderen