20150705

PERSONAL | THIS MONTH JUNE 2015


This Month Deborahschrijft


Juni 2015 was een hele gekke maand. Ik leverde mijn scriptie in (yay!), maar werd nog niet beoordeeld (boe!). Met het afscheid van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen, sloot ik een hoofdstuk af (behoorlijk boe!) en ik merkte dat ik in deze vrije maand langzaam aspecten uit mijn leven op een rijtje begin te krijgen (yay!).Deze maand ben ik nog (helaas) bezig geweest met het herkansen van het vak waarvan ik nog twee studiepunten mis, maar dat heeft tot nu toe helaas nog niet zijn vruchten afgeworpen. Ik maakte mijn scriptie deze maand eindelijk af, stuurde hem naar de drukker en leverde hem op 8 juni onder voorbehoud in. Aangezien mijn scriptie nu af is en ik op mijn werk momenteel niet meer dan 8/9 uur ingeroosterd wordt en ik ook niet meer bij de Stadsgehoorzaal werk, heb ik een hoop tijd om handen. Wat doe je dan als al jouw vrienden fulltime werken? Televisieseries bingewatchen!! En niet te zuinig ook. Ik liep met bijna al mijn series achter (behalve Pretty Little Liars) en nu had ik eindelijk de tijd om het in te halen! Misschien moet ik een keertje mijn favoriete shows met jullie delen.

Aangezien ik nog steeds zeer actief bezig ben met "minimaliseren", heb ik afgelopen maand het boek 'Opgeruimd!' van Marie Kondo gelezen en het boek heeft mij zeker geïnspireerd. Hoewel ik het persoonlijk niet zeer vernieuwend of lifechanging vind, vond ik het erg leuk om over haar KonMari methode te lezen. Misschien is het leuk om weer een declutter update te doen, waarin ik het boek een beetje review?

Zoals ik al zei heb ik een hoop vrije tijd gehad in juni, maar ik merk dat ik dit ook echt heel erg nodig had. Ik ben zo toe aan de zomer en gewoon even genieten van de vrije tijd. Eerlijk gezegd ben ik denk ik gewoon liever iedere dag aan het werk, maar dat is nu gewoon niet mogelijk. Ik probeer dan ook echt goed gebruik te maken van de tijd die ik nu heb. Vooraf plan ik mijn hele week al vol. Eindelijk eens de boeken lezen die ik al zo lang wil lezen, taken en klusjes doen die ik al maanden (of jaren) aan het uitstellen ben en ik ga (als het weer het toelaat en ik niet wegsmelt) er lekker op uit te gaan.

Deze maand ging ik een dagje naar Amsterdam en ben naar een aantal hotspots geweest die al een tijdje op mijn lijstje stonden. Gewoon omdat het kan! Ik heb froyo gehaald bij Yoghurt Barn, nam even een kijkje bij Anna&Nina en ATLITW, at lunch bij Le Pain Quotidiën, ben eindelijk naar het vernieuwde Rijksmuseum geweest en at uiteindelijk Pad Thai bij Wagamama. Ik kan zo intens genieten van dit soort dagen.

De maand juni was geen spannende maand, maar wel een fijne maand. Mijn batterij begint zich een beetje op te laden, want die was echt helemaal op! En nu zit bijna de eerste volle week van juli er alweer op! De tijd gaat zo ontzettend snel. Tijd dus om verder te gaan genieten.
Ik hoop dat jullie ook een fijne maand hebben gehad!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Fijn dat je een beetje hebt kunnen opladen, en nu duimen voor die laatste 2 studiepunten! Groetjes Desirée

    BeantwoordenVerwijderen