20160323

COMING SOON | SOSTRENE GRENE ROTTERDAM


Goed nieuws voor alle Rotterdammers die van leuke EN betaalbare hebbedingetjes en toffe interieuritems houden! De Deense winkel Søstrene Grene komt eindelijk naar Rotterdam. Groningers konden al een aantal jaar van de winkel genieten en vorig jaar opende de zussen Grene al winkels in Zwolle en Den Haag. In april is Rotterdam aan de beurt!

Op de Hoogstraat in het oude pand van Dolcis opent Søstrene Grene haar vierde winkel in Nederland. Mocht je Søstrene Grene nog niet kennen, ik vind de winkel een mooi huwelijk tussen Flying Tiger en Xenos. Ik ben er nu al een aantal keer geweest en ik ben groot fan! Je snapt mijn vreugde toen ik hoorde dat deze toffe winkel naar mijn mooie Rotterdam komt.


Op vrijdag 15 april om 10:00 opent de Rotterdamse Søstrene Grene op de Hoogstraat 183B! Ik ga er zeker een kijkje nemen. Zie ik jullie daar?


Liefs,

Deborah

1 opmerking: