20160306

THIS MONTH | JANUARI EN FEBRUARI 2016


De eerste twee maanden van het jaar zitten er alweer op, hoe bizar? Het jaar begon in het nieuwe huis van mijn beste vriendin. Met vrienden hebben we daar Oud&Nieuw gevierd! Met z'n allen zijn we blijven slapen en hebben daar ontbeten. Wat was het een mooie zonnige eerste dag van het jaar.'A NEW YEAR, A NEW ME'

In het kader van 'A new year, a new me', heb ik mij maar ingeschreven op een (oké, twee of drie) datingwebsite. Het is me wat dat online daten. Heb al met een paar jongens zitten chatten, maar daar gaat nog een hoop tijd in zitten! Heb ook al een korte koffiedate gehad. Een watte?! Een koffiedate... lekker nonchalant een kopje koffie drinken, not! Was helaas niet zo'n succes, maar wel gezellig. Er komt nog een blogpost aan over mijn online dating experience.

WERKEN AAN MIJN DOELEN

Één van mijn doelen van het jaar is om meer tijd met vrienden en familie door te brengen en daar heb ik deze maanden al hard aan gewerkt. Bijna iedere week heb ik wel iets leuks met vrienden en/of familie gedaan! In januari had ik een etentje bij Jamie's Italian met twee vrienden! Na het eten zijn we nog gezellig cocktails gaan drinken bij La Bru (fijne hipster zaak haha). Ook heb ik een gezellig middagje in Breda gehad bij één van mijn liefste vriendinnetjes Manon! Eindelijk kon ik haar prachtige huisje bewonderen. We hebben heerlijk gekletst en zijn gezellig gaan lunchen in de stad. Met een goede vriend ben ik gaan lunchen bij Baker&Moore, met een andere vriend heb ik bij het Doelen café geluncht, met mijn goede vriend Rob ben ik sushi gaan eten en tot slot ben ik met mijn beste vriendin uit eten geweest bij Humphrey's! Soms vraag ik mij af waar mijn geld heen gaat, maar dat gaat blijkbaar mijn buik in. Het bevalt mij wel om energie in mijn vriendschappen te steken. Het levert namelijk veel meer energie op dan het kost!

SOLLICITEREN

In januari ben ik weer volop bezig geweest met solliciteren, maar het heeft nog niets opgeleverd helaas. Op alle sollicitaties kreeg ik een prachtige afwijzingsmail binnen... Ik begin het behoorlijk zat te worden. In februari kon ik super veel werken bij de To Go, dus de weken zijn een behoorlijk hard voorbij gevlogen. Het solliciteren stond hierdoor dus even stil, maar ik houd moed en solliciteer gewoon verder!

RANDOM THINGS THIS MONTH

In de vrije uurtjes ben ik veel met mijn Instagram account bezig geweest. Dagelijks post ik daar foodfoto's met wat eigen recepten of recepten van anderen die ik meer dan aan kan raden. Mocht je het leuk vinden, volg mijn account @deborahschrijft! En natuurlijk is sinds kort het vervolg van het zesde seizoen The Walking Dead op FOX te zien! Wie is er nog meer groot fan?

De eerste twee maanden van het jaar vond ik een groot succes om eerlijk te zijn. Het zijn drukke maanden geweest, maar wel maanden waarin ik veel leuks heb meegemaakt. Nu kunnen we ons hopelijk op gaan maken voor de lente, met een beetje geluk kunnen we snel weer een terrasje opzoeken. Ik kan niet wachten.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten