20160423

LIFESTYLE | 5X VROUWEN DIE JE ONTMOET VIA ONLINE DATING
Bron: Picjumbo.com Viktor Hanacek

Misschien val je als vrouw op vrouwen of misschien is er een verdwaalde man op mijn website, hoe dan ook heb ik ook aan jullie gedacht! Als vervolg op mijn artikel over de 5 soorten mannen die je tegenkomt via online dating, heb ik vandaag een artikel over de soorten vrouwen die je tegenkomt via online dating! De mannelijke vrienden in mijn leven die bekend zijn met online dating heb ik gevraagd over het soort vrouwen dat zij vaak tegenkomen. Het gevolg? Dit artikel vanuit het oogpunt van een man, met een aantal stereotype vrouwen! Kleine sidenote, neem dit artikel met een kleine korrel zout. Special thanks to my mannelijke vrienden die mij hebben geholpen!


DE 'MYSTERIEUZE' VROUW

Mannen kunnen catfishen, maar vrouwen natuurlijk net zo hard! Je komt terecht op het fake profile van een vrouw en dat kan van alles zijn, van een girl next door tot een fotomodel. Vaak zijn dit de Tinder profielen zonder foto of met maximaal drie foto's, zonder bio en zonder gemeenschappelijke interesses (maar zelfs fake profiles hebben tegenwoordig een like voor De Speld of Thuisbezorgd). Mocht de dame in kwestie wel een bio hebben staat er een Instagram account bij die niets met de naam te maken heeft die op het profiel staat!


DE 'LEUK VOOR VIJF SECONDEN' VROUW

Volgens mijn mannelijke vrienden zijn dit de sletjes die je gewoonweg niet wilt. Ze zijn leuk voor heel even, maar waar je verder nooit iets mee gaat doen. Te herkennen aan het stellen van korte vragen, weinig inhoudelijk en kan seksuele grappen meer dan waarderen. Ook zal zij je altijd als eerste appen, zelfs als je een weekend niks hebt laten horen. Het liefste spreken ze zo snel mogelijk met je af, bij voorkeur bij je thuis om een "film" te kijken. Die kun je beter ontwijken, want die zijn raar en eng. Zijn ook geen fijne dates.

DE 'IK HOU VAN PHOTOSHOP EN DUCKFACES' VROUW

Deze vrouw plaatst de perfecte selfie, maakt alleen foto's van haar gezicht en laat haar lichaam niet zien, tenzij er een scala filters overheen is gegaan. Op iedere foto trekt ze dezelfde blik, vaak de welbekende 'duckface' . Dit meisje is erg onzeker en met wat complimenten kom je een heel eind. Tijdens een date blijkt ze er vaak toch heel anders uit te zien, dan de op foto's op haar profiel.

DE 'IK VERZAMEL ZOVEEL MOGELIJK LIKES' VROUW

Dit zijn de fotomodellen waarbij je het niet eens gaat proberen omdat je weet of denkt dat het toch niets op gaat leveren. Als je het dan toch probeert en een match hebt, dan komt het gesprek niet verder dan "Hoi"! Deze vrouwen zitten vaak op Tinder om te zien hoeveel likes zij kunnen verzamelen.

DE 'INTERESSANTERE TYPETJES' VROUW

Dit is het soort vrouw waarbij je serieuze interesse zou kunnen hebben, maar meestal is het geen match. Als het een match is, begint zij nooit het gesprek, dus moet de man het gesprek beginnen. Vaak lastig aangezien niemand een bio invult en de foto's zo nietszeggend zijn, dat je geen gespreksonderwerp hebt. Mocht je daar doorheen komen en in gesprek raakt, komt het volgende probleem. Een date regelen.. Hier laten ze de man keihard voor werken. Vaak heeft deze vrouw een enorme muur om zich heen en moet je als man zelf initiatief tonen. Pas dan merk je vanzelf of zij ook interesse heeft. Stel je de verkeerde vragen, dan gaat ze zo aan je neus voorbij! Ze willen online de perfecte man vinden en daarna pas in het echt kijken of er een klik is.

Liefs,
Deborah

4 opmerkingen:

 1. Poeh, als ik dit zo lees is het voor mannen toch ook best lastig! Ik kan me bij die Photoshop en duckface vrouwen wel iets voorstellen, haha! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja als ik die verhalen van mijn vrienden hoor, zijn wij inderdaad ook niet altijd even leuk! Kortom iedereen is gewoon moeilijk haha

   Verwijderen
 2. so trueee dit haha, groetjes een verdwaalde man.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo verdwaalde man! Goed om te horen dat het herkenbaar is haha

   Verwijderen