20160430

THIS MONTH | APRIL 2016

Jeetje, wat vliegen die maanden weer voorbij zeg! April was een beetje een gekke en redelijk stille maand. Hier en daar heb ik leuke dingen gedaan, maar ik had er meer uit kunnen halen. Dat vind ik altijd zo jammer, maar die maanden moeten er soms ook tussen zitten. Laten we even terugblikken op april 2016VAKANTIE BOEKEN

Deze maand heb ik met twee vrienden besloten om een klein reisje te boeken. Eigenlijk wilden wij in januari al even weggaan, maar dat kwam er niet meer van. Na een hoop research en prijzen vergelijken waren wij eruit. We gaan een midweekje naar de Italiaanse zon. Napels om precies te zijn. Gewoon eventjes weg. Dit is voor mij de eerste keer Italië, dus ik ben erg benieuwd. Ook mijn eerste keer in een Airbnb. Zodra ik terug ben van vakantie zal ik er uiteraard meer over schrijven.

HOTSPOTTEN 

Je zou het bijna een hobby kunnen noemen, hotspotten! Dat heb ik absoluut veel gedaan in april. Ik vind het altijd zo leuk om nieuwe zaakjes te bezoeken. Niet alleen food hotspots zijn leuk, maar aan het begin van de maand ging ik naar Amsterdam voor een culturele hotspot. Het nieuwe Moco Museum aan het Museumplein opende aan het begin van de maand haar deuren en ik nam maar al te graag een kijkje. Als je meer over Moco Museum wilt weten, check dan deze blogpost. In Amsterdam kwam ik voor het eerst in een Stach winkel. Dear god, breng deze winkel naar Rotterdam please! Alleen voor de chocolade is dat al een heel goed idee.

In Rotterdam heb ik weer een hoop toffe hotspots gezien. Met mijn vriendinnetje Manon heb ik heerlijk in de ochtend en middag in Rotterdam doorgebracht. Ik nam haar mee naar een aantal zaakjes waar ik zelf ook nog niet was geweest. Zo ontbeten we bij Lokaal, aten een gezond taartje bij SUE en lunchten wij bij Jordy's Bakery. En we shopten bij de nieuwe Sostrene Grene winkel op de Hoogstraat. Met mijn goede vriend Dennis probeerde ik Baek aan de Blaak uit. Zo leuk om te doen!

2WMN BLOGINSIDER

In april kreeg ik te horen dat ik was uitgekozen als één van de bloginsiders voor de Santa Maria Tex Mex campagne voor de blog 2wmn.nl ! Super leuk! Ik kreeg een mooi pakket met producten thuisgestuurd met de uitdaging om er twee lekkere Tex Mex recepten mee te maken. Het eerste recept staat al online en komende week komt het tweede recept op mijn blog te staan! Samen met een goede vriend heb ik aan het tweede recept gewerkt en er een hele leuke avond van gemaakt. Alleen daarom was het voor mij al heel erg leuk. Zo doe je nog eens iets samen!

Dat was mijn maand april eigenlijk alweer. Op Koningsdag heb ik heel saai niks gedaan, onder andere omdat ik ontzettend last van mijn rug had... En het weer was er niet bepaald naar natuurlijk. Verder gewoon gewerkt, gesolliciteerd en voor het eerst sinds jaren work-outs gedaan. Dat heb ik geweten, had er dagenlang spierpijn van. No pain, no gain zullen we maar zeggen.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten