20160409

THIS MONTH | MAART 2016




Another month has gone by! En daarmee sluiten we ook eindelijk de winter af, het is lente! Wat mij betreft tijd om de terrasjes op te duiken. Maar eerst kijken we nog even snel terug op de afgelopen maand.

WORK WORK WORK WORK WORK

Net als in januari en februari mocht ik ook in maart weer meer uren maken op mijn werk! Er zaten hele lange chaotische dagen bij, maar wanneer ik aan het einde van mijn dienst een nette winkel verlaat, ga ik altijd tevreden naar huis. Wanneer ik mijn loonstrookje aan het einde van de maand zie ben ik extra tevreden, dat begrijpen jullie vast wel.


FUN STUFF WITH FRIENDS & FAMILIY

In maart heb ik weer mijn best gedaan om zoveel mogelijk leuke dingen met vrienden te doen. Soms zitten er gewoon drukke weken tussen waarbij het gewoon niet lukt, maar toch heb ik weer leuke dingen gedaan. Zo ben ik met mijn nichtje naar de film Allegiant geweest! Ik wilde eigenlijk eerst het boek uitlezen, maar ik was nog niet eens halverwege en ik lees zo langzaam, dat ik gewoon maar naar de film ben gegaan.

Met mijn beste vriendin heb ik op een zonnige doordeweekse dag lekker geluncht, gekletst en een beetje gewinkeld. Ik ben dol op dat soort dagen! In diezelfde week ben ik op zaterdag met vrienden Belgisch Biercaf√© Boudewijn (Boudewijn kun je vinden op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam) ingedoken om biertjes te drinken. Een kleine €100,00 later verlieten we Boudewijn en ben ik met een vriend uit eten geweest bij La Pizza op de Scheepstimmermanslaan in Rotterdam. La Pizza is een begrip in Rotterdam, maar ik was er nog niet geweest. Geen idee waarom ik er nog niet was geweest, want het eten was er heerlijk.

In het kader van 'Rotterdam Viert De Stad' staat het reuzenrad The View naast de Markthal hier in Rotterdam (Ik schreef er al een kort artikel over, je kunt er nog tot en met morgen, 10 april, naartoe!). Met mijn beste vriendin en een goede vriend ben ik erin geweest. Ondanks dat het een grijze dag was, kon je nog een hoop van Rotterdam zien. Wat ben ik toch dol op mijn hometown! Na het reuzenrad zijn wij in de Markthal burgers gaan eten bij Firma Pickles. Daarna zijn we naar Boudewijn gegaan... Ja, in drie dagen tijd ben ik twee keer biertjes gaan drinken bij Boudewijn! Ach, moet af en toe kunnen toch?!

In maart heb ik door de Paasdagen ook veel met familie gedaan. Mijn nichtje bleef ook nog gezellig een klein weekje logeren en mijn neefje kwam in het Paasweekend logeren. Lekker druk, maar altijd super gezellig.


BLOGGEN EN INSTAGRAMMEN

Zoals jullie misschien wel gezien hebben zijn er in de maand wel zeven blogs online gekomen! Bedankt voor iedereen die de blogs gelezen heeft. En vooral bedankt voor jullie reacties en positieve berichten op de Online Dating serie die ik ben begonnen hier op Deborahschrijft.nl! Ik heb echt weer het plezier in schrijven terug en hoop dat plezier blijft!
Ook gaat het lekker met mijn Instagram account (@Deborahschrijft, als je mijn nog niet volgt). Ik post nog steeds iedere dag braaf een foodfoto. Soms mis ik de tijd om lekkere dingen te maken, maar af en toe heb ik dagen waarop ik opeens heel veel kan maken. Binnenkort hoop ik een aantal recepten die ik op Instagram heb gepost, hier online te zetten.

Ik ben heel erg benieuwd hoe jullie maand was!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten