20160504

FOOD | SANTA MARIA TEX MEX TACO TUBS

Foto credits: Djesro Mostert

Het was voor mij alweer tijd om voor de tweede keer de Mexicaanse keuken in te duiken met de producten van Santa Maria Tex Mex! Een product dat ik graag eens wilde proberen zijn de Santa Maria Tex Mex Taco Tubs. Ik heb nog nooit eerder taco's gegeten, maar het leek mij zo onhandig. De Taco Tubs zouden het eten een stuk makkelijker moeten maken. De Taco Tubs werden de basis voor mijn tweede gerecht.

Samen met mijn goede vriend Djesro ging ik zijn keuken in. Hij hielp mij gezellig met koken en het maken van foto's voor dit artikel. Super handig zo'n privé fotograaf! Hieronder zie je hoe ik de Taco Tubs heb gemaakt.

INGREDIËNTEN VOOR 2-4 PERSONEN (AFHANKELIJK VAN HOE HONGERIG JE BENT)


1 zakje Santa Maria Tex Mex Taco Original kruiden
1 doosje Santa Maria Tex Mex Taco Tubs
500 gram gehakt
1 krop ijsbergsla
1 paprika
1 tomaat
1 komkommer
1 blikje maïs
1 bosje Lente ui
1 zakje geraspte kaas

INGREDIËNTEN VOOR GUACAMOLE


2 avocado's
1 zakje Santa Maria Tex Mex Guacamole Dip Mix

HOW TO


Het kan bijna niet makkelijker dan dit recept! Let's do this. Vervarm alvast de oven op 125 graden Celcius. Snij de lente ui en de paprika in blokjes en snij de komkommer en tomaat in schijfjes. De komkommer en tomaat kun je alvast in een schaaltje zetten, want deze gebruik je pas bij het bouwen van de taco.

De Taco Tubs hebben ongeveer 10 minuten in de oven nodig, dus doe deze nu in de oven. Tijd om het gehakt klaar te maken. Zet een pan op een medium vuur en doe een beetje olie of boter in de pan. Doe nu het gehakt erin en bak dit bruin. Vervolgens bak je de lente ui en paprika nog even mee. Als het gehakt er goed uitziet kunnen de Santa Maria Tex Mex Taco Original kruiden erbij met 100 ml water. Roer het even goed en laat dit 5 minuutjes op een laag vuur staan.


Terwijl het gehakt op een laag vuur staat, kun je de guacamole klaarmaken. Snij de twee avocado's open en doe het vruchtvlees in een schaaltje en prak het. Doe nu de Santa Maria Tex Mex Guacamole Dip Mix erbij en mix het met de avocado's. Et Voila! De Guacamole is nu klaar.


Als het goed is zijn de Taco Tubs nu klaar en ook het gehakt is bijna klaar. Bak nog heel even de maïs met het gehakt mee en dan is het tijd om de taco's te gaan maken. Leg de Taco Tubs op een bord en leg hier de sla, tomaat, komkommer en het gehakt op. Doe een beetje geraspte kaas op het gehakt en nog een beetje guacamole. Nu zijn de Taco Tubs klaar om gegeten te worden!


NO MORE BORING MEALS, NO MORE BORING TACO'S!


Wij waren erg tevreden met de Taco Tubs en hebben samen het hele pak Taco Tubs opgemaakt... Ik hoop dat jullie ze ook lekker zullen vinden! Besluit je mijn gerecht na het zien van dit artikel ook te maken? Dan zou ik het super tof vinden als jullie laten weten wat jullie ervan vonden!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten