20160723

LIFESTYLE | ONLINE DATEN ALS VOLLE VROUWBron: Picjumbo.com

Toen ik een half jaar geleden begon met online dating moest ik een drempel over. Heel erg zeker ben ik als volle vrouw niet over mijn lichaam, maar ik vond wel dat ik eerlijk moest zijn over mijn lichaam tijdens het online daten. Dus niet alleen maar selfie's plaatsen, maar ook foto's waar mijn hele lichaam op staat. Daar heb ik er niet veel van, maar ben echt van mening dat je wel 'echte' foto's moet plaatsen.

Toen begon mijn online dating avontuur als volle vrouw!DATEN ALS VOLLE VROUW


Goed, ik zette mezelf er overheen en besloot profielen aan te maken op verschillende datingwebsites. Lexa, Pepper en ook een website speciaal voor plus size dating. Zoals je kunt verwachten is de website gericht op dating voor volle mensen, dus daar was ik één van de velen. Echter op Lexa, Pepper en ook op Tinder is het vinden van een volle vrouw blijkbaar wat zeldzamer en dus kreeg ik best wat reacties gericht op het feit dat ik een volle vrouw ben. Vooral op Tinder, waar ik überhaupt meer reacties krijg dan alle datingwebsites bij elkaar, krijg ik vaak reacties gericht op het feit dat ik een volle vrouw ben. Één voorbeeld van een man op Lexa. Die stuurde mij een berichtje met de tekst: "Overgewicht? Maar je hebt zo'n mooi gezicht!". Daar moest ik hartelijk om lachen!

Inmiddels heb ik al van meerdere mannen positieve reacties gehad over mijn volle lichaam. Dat doet best wel wat met je zelfvertrouwen! Waar ik mijn lichaam het liefst niet liet zien, begin ik er anders naar te kijken. Er zijn daadwerkelijk mannen out there die mij en mijn lichaam sexy vinden. In het dagelijks leven kom ik die niet tegen, dus toen ik ze digitaal tegenkwam werd ik daar wel heel blij van. Natuurlijk zitten er vaak mannen tussen die met dirty intenties een berichtje sturen, maar hoe je het ook went of keert, ze vinden mij aantrekkelijk.


OOK VOLLE VROUWEN KRIJGEN AANDACHT


Het leek mij leuk om een paar gesprekken te delen (geheel anoniem, mannen geen zorgen, niemand zal erachter komen wie je bent haha), puur om het feit dit artikel kracht bij te zetten en te laten zien dat je ook als volle vrouw genoeg aandacht krijgt tijdens het online daten.
Let op! Er zit wel wat bijzonder taalgebruik bij van verschillende mannen ;).


MOOIE VOLLE VROUW, GA LEKKER ONLINE DATEN!


Je vraagt je misschien af waarom ik dit artikel schrijf. Ik hoop dat er tussen mijn lezers een stel prachtige volle dames (of misschien ook mannen, laat je even horen als het zo is) zitten, die misschien de stap niet durven te zetten om te online daten. Laat dit een voorbeeld zijn dat je geen nare reacties zult krijgen. In het half jaar dat ik zeer actief online aan het daten ben, heb ik nog geen enkele keer een nare reactie gekregen! De mannen waarmee ik op date ben geweest waren stuk voor stuk lieve mannen, geen creeps!

Doe een gokje, zet de stap en maak een profiel aan. Je zult er echt geen spijt van krijgen. Ik ben mij vooral af gaan vragen waarom ik het niet eerder heb gedaan. Persoonlijk heb ik de meeste reacties gekregen op de plus size datingwebsite en Tinder, maar wellicht zit er voor jou wel iets bij op Lexa of Pepper. Probeer het gewoon en wie weet wat voor leuke dates het op zal leveren!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

 1. Ik ervaar wel met mijn figuur dat ik een bepaald type man aantrek, zoals ik deze berichten lees zijn ze heel herkenbaar maar de meeste zijn toch typische fuckboys die reageren... Maar wel leuk, ik heb Tinder na een rampzalige dates opgegeven

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel dezelfde types, maar ben ook echt hele leuke lieve mannen tegengekomen gelukkig! Misschien uiteindelijk niet altijd mijn type of voelde gewoon geen klik, maar wel lief. Nog steeds aan het daten en gelukkig gisteren een zeer geslaagde date gehad!

   Mocht je nog single zijn, hoop dat je snel een leuke man tegenkomt Tessa!

   Verwijderen