20160702

PERSONAL | PROJECT 2016 AND THE HAPPINESS PROJECT 2016 UPDATE


Hoe eng het ook klinkt, de eerste zes maanden van 2016 zitten er alweer op. Aan het begin van het jaar stelde ik een lijst op met doelen die ik dit jaar wil behalen. Dit doe ik ieder jaar en ik probeer altijd even een update te geven hoe het met mijn doelen gaat. Daar is het nu ook weer tijd voor, dus lees snel verder.


In de Project 2016 en de The Happiness Project 2016 posts heb ik mijn grote en kleinere doelen voor 2016 opgesteld. Mocht je ze terug willen lezen, dan kun je op de titels klikken. Hier en daar heb ik al goed aan een aantal doelen kunnen werken, maar aan sommigen ook helemaal niet.

PROJECT 2016

EEN BAAN VINDEN


Hier kan ik heel kort over zijn, nee ik heb nog geen nieuwe baan gevonden. It is tough out there. Eind vorig jaar heb ik veel gesolliciteerd en dat mocht helaas niet baten. Aan het begin van het jaar heb ik een aantal keer gesolliciteerd, maar toen ik in één week drie afwijzingen ontving was ik er helemaal klaar mee. Een afwijzing is niet bepaald goed voor het ego. Sindsdien heb ik mezelf er niet echt toe kunnen zetten. Zoals jullie in mijn This Month posts voorbij hebben zien komen, werk ik sinds een paar maanden meer bij de To Go en heb ik een nieuwe functie. Heel erg fijn, maar ik merk dat ik daardoor niet echt meer zoek naar een nieuwe baan. Ik zal mij er echt even toe moeten gaan zetten! Kan iemand mij een schop onder mijn kont geven?

FINANCIEEL BEWUST ZIJN


Enerzijds ben ik mij erg bewust van waar mijn geld naartoe gaat en anderzijds heb ik stiekem veel te veel geld uitgeven. Zo heb ik 'geïnvesteerd' in nieuwe Nike's en Adidas schoenen, want dat zijn kwaliteit schoenen en zullen lang meegaan. Ik ben vrij spontaan in mei naar Napels geweest en dat kostte wel wat geld natuurlijk. Maar ik koop weinig onnozele spullen en geniet van de dingen die ik aanschaf. Maar het consuminderen kan een stuk beter!
Met het bijhouden van mijn administratie gaat het wel goed en dat doe ik trouw iedere maand!

LICHT LEVEN


Ik heb er de laatste tijd wel wat spullen bij gekocht, maar het is te overzien. Toch is het snel weer tijd om te kijken wat er weg kan. Qua kleding heb ik laatst wel veel weggedaan, aangezien ik ook ben afgevallen en ik mijn kast weer een beetje up to date wilde hebben.

SPAREN


Met het sparen gaat het best lekker. Aan het begin van het jaar heb ik helaas een grote uitgave gedaan, want ik had een nieuwe laptop nodig. Dat was dus even een flinke hap uit mijn spaargeld. Gelukkig werk ik meer, dus ik heb nu wat meer de mogelijkheid om te sparen! Het geld dat ik nodig heb voor mijn reis naar Canada en Amerika heb ik inmiddels en nu spaar ik verder voor een goede buffer wanneer ik het huis uit ga.

MEER ENERGIE IN VRIENDEN EN FAMILIE STEKEN


Dit is een doel waar ik hard aan gewerkt heb dit jaar. Mijn vriendschappen zijn erg belangrijk voor mij. Soms zie je vrienden wat minder, want iedereen heeft het druk. Maar waar het kan spreek ik met ze af! Ik merk nu ik ook weer wat meer werk dat dat soms lastig is. Wel geniet ik intens van de momenten dat ik met de lieve mensen in mijn leven iets leuks doe.

THE HAPINESS PROJECT 2016

MINSTENS 4 BOEKEN LEZEN


Daar kan ik kort over zijn, dat is niet gelukt! Ik weet er gewoonweg nog geen tijd voor vrij te maken.

BLOG OPPAKKEN


Working on it. Tot mijn vakantie naar Napels lukte het om één/twee keer per week te posten, maar sindsdien ben ik weer uit mijn flow en lukt het mij niet helemaal om mij erop te concentreren. Ik heb concepten klaarliggen, maar het uitschrijven ervan lukt nog niet.

REIZEN


Check! Zoals ik hoopte heb ik dit jaar een nieuwe Europese stad bezocht, Napels! Wil je meer over mijn Napels tripje weten? Check mijn travel post die ik erover schreef. Hopelijk kom ik dit jaar nog in Londen, maar ik ben ook al aan het kijken voor een ander reisje. We shall see.

CONCERTEN EN FESTIVALS BEZOEKEN


Kijk, hier is het goed gegaan! Dit jaar ben ik al naar Adele, Coldplay en Parkpop geweest! Adele en Coldplay waren FANTASTISCH!! Daar schreef ik over in mijn This Month Juni post. Binnenkort ga ik hopelijk naar Metropolis en ik ga sowieso naar North Sea Jazz Festival en in september naar een concert van MOTHXR in Rotown. Wie weet wat er nog volgt dit jaar.

Tot zover mijn update. Er is nog veel te doen dit jaar, maar daar heb ik gelukkig nog een half jaar de tijd voor. Hoe gaat het met jullie doelen of hebben jullie geen specifieke doelen voor 2016? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten