20161109

PERSONAL | THIS MONTH OKTOBER 2016Another one bites the dust!
Weer een maand voorbij. Omdat mijn vorige This Month post erg laat was, is het overzicht van de maand oktober er alweer heel erg snel. Enjoy!


HOLA ESPAGNA

Oktober kon niet beter beginnen... Ik ging heerlijk op vakantie naar BARCELONA! Samen met mijn vrienden Ewout en Bo ging ik een paar dagen naar Barcelona toe. We hadden een hele fijne Airbnb geboekt met uitzicht op de Sagrada Familia! De vakantie was best low key. We hebben weinig gepland en eigenlijk gewoon de stad verkend. Grotendeels lopend en ook op de fiets. Er komt nog een blogpost over de reis, dus ik ga er nu niet teveel over uitweiden. Ik heb in ieder geval heel erg genoten van de stad, de zon en mijn vrienden!


FULLTIME AAN DE BAK


Na mijn weekje vakantie ging het echte fulltime werken beginnen. Super spannend! Ik merk dat ik nu eindelijk in een ritme begin te komen. De werkzaamheden gaan mij steeds beter af en begin zekerder te worden. Het is soms nog steeds wennen dat ik niet alles weet. Ik kom namelijk van een baan waar ik degene was met vrijwel de meeste ervaring, waar mensen mij om raad kwamen vragen en ik alles op de automatische piloot kon. Nu is dat niet meer het geval. Iedere productie en ieder theater is weer anders en vragen om een eigen aanpak. Omdat ik niet alles weet vraag ik veel om raad bij mijn collega's en hoop dan maar dat ze dat niet vervelend vinden. 

Voor mijn werk ben ik afgelopen maand al een paar keer naar het theater geweest! Zo heb ik de eerste try-out en de première van Anne-Marie Jung gezien, was ik bij de première van de klucht van Jandino en was ik in een uitverkochte zaal van Clifton Braam. Super leuk om mee te maken. Fijn ook dat ik nu eigenlijk een beetje van mijn hobby, mijn werk heb kunnen maken

MEETING FRIENDS AND HAVING FUN

Gelukkig wist ik in oktober al wat beter om te gaan met mijn vrije tijd. Omdat ik begin te wennen aan mijn ritme, wist ik ook beter mijn vrije tijd te gebruiken in plaats van alleen maar thuis te zitten.

De dag nadat ik terug kwam uit Barcelona, dook ik de stad in met mijn vriendin Savita. Met haar ging ik wafels eten bij KEET Rotterdam. Dear God, ga daar eens een keertje naartoe. Ik at de Bananabread Waffels, mega lekker! Dit zijn wafels gemaakt van bananenbrood mix, heaven!

Nog meer nieuwe hotspots ontdekte ik met mijn goede vriend Ewout. Koffie drinken is bijna een soort gezamenlijke hobby, dus toen we allebei toevallig in de stad waren en ook beide op zoek waren naar koffie, besloten we samen wat leuke hotspots aan te doen. Altijd gezellig!

Deze maand was er ook een Tosti Treffer waar ik weer naartoe ben geweest, ging ik zomaar op een doordeweekse avond met een paar vrienden drankjes drinken in de stad en met vrienden hield ik in het weekend voor Halloween een mini party, dat was wel erg gezellig. 
Iets minder leuk was dat ik op de laatste zondag van de maand mijn pinpas ben verloren. Op een hele domme manier ook, maar gelukkig had ik na het blokkeren snel een nieuwe pas binnen. Thank god for creditcards. Daar kon ik gelukkig de noodzakelijke dingen mee kopen in de dagen waarop ik geen pinpas had.

DATING THEM BOYS


Nu klinkt het alsof ik heel veel dates heb gehad, dat valt heel erg mee (of tegen... hahaha). Maar deze maand kwam ik in contact met veel mannen. Zo krijg je geen enkele respons via Tinder en zo praat je opeens met een aantal mannen! Ook kwam ik opeens weer in contact met een man die ik een tijdje niet had gesproken. Het meeste contact was grotendeels oppervlakkig, maar de aandacht was wel weer heel erg fijn. Hier en daar zitten er leuke mannen bij. Met één man ben ik ook op twee dates geweest. Dat was zeer interessant! Zoals altijd verwacht ik er niet teveel van en kijk ik het allemaal wel aan. Ik ben qua daten nog zoveel aan het ontdekken en vind het eigenlijk ook soms nog heel erg spannend allemaal.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten