20170111

PERSONAL | THIS MONTH NOVEMBER EN DECEMBER 2016


Goodbye 2016, Hello 2017! Voor mijn gevoel was ik nog helemaal niet klaar met 2016, maar hier zijn we dan.. januari 2017. De weken vlogen zoals altijd voorbij. Het ging zelfs zo snel dat ik helemaal vergat een maandoverzicht van november te maken. Vandaag dus een compilatie van november en december 2016.


WORK WORK WORKING FULLTIME

Worden jullie mijn gekakel over mijn nieuwe werk al zat? Ik ga het er toch nog even over hebben... November was de maand waarin ik voor het eerst echt helemaal fulltime aan de slag ging op mijn nieuwe werk. Na mijn vakantie in de eerste week van oktober was ik al fulltime aan het werk, maar vanaf november was mijn eerste volle maand waarin ik echt fulltime werkte. Het ritme zit er nu wel echt volledig in en daar ben ik heel erg blij mee. Waar ik voornamelijk blij mee ben is het feit dat ik nu altijd mijn weekenden vrij heb. Dat was bij mijn vorige baan niet het geval. Roosters werden laat gemaakt en dan kon het zomaar zijn dat ik toch in het weekend moest werken. Niet heel erg, maar lastig als al je vrienden wel fulltime werken en alleen in het weekend beschikbaar zijn.

Een leuke bijkomstigheid van mijn werk is natuurlijk dat ik nu regelmatig naar het theater ga. Voor iemand die gek is op theater is dat absoluut geen straf!

THE TIMES WHERE I HAD FUN (WITH FRIENDS)

In de laatste twee maanden van het jaar heb ik ook geprobeerd veel tijd vrij te maken voor leuke dingen, daten en uitjes met vrienden. Zo spreek ik nu bijna wekelijks af met een jongen waarmee ik eerder dit jaar gedate heb. Dan bespreken we onze week onder het genot van een kopje koffie. Super gezellig. Ik heb ook een paar gewone dates gehad.
Met vrienden heb ik ook veel leuks gedaan. Met twee vriendinnetjes (en oud collega's) ging ik High Tea'en in Naaldwijk, met mijn lieve vriendinnetje Manon ben ik een dagje in Amsterdam geweest, ben ik bij twee leuke netwerkborrels aanwezig geweest, ging ik een paar keer uit eten met vrienden en had ik ook een leuke brunch afspraak met een hele goede vriend. Best een sociale maand voor mijn doen haha

Vrij impulsief kocht ik in november een kaartje voor Songbird Festival. Dat was heel erg leuk! Ik zag daar onder andere Selah Sue en Alex Vargas!

En in december waren er natuurlijk de feestdagen. Eerste Kerstdag heb ik lekker met mijn familie doorgebracht en Oud&Nieuw vierde ik bij vrienden thuis. Wat ik Tweede Kerstdag deed? Dat lees je hieronder...

LONDON BABY!!

Zelfs na mijn reisje naar Barcelona in oktober had ik nog steeds veel behoefte om er even tussenuit te gaan. In mijn familie is er iets heel vervelends gaande (waarover ik liever niet in details treed) en had gewoon zin om mijn hoofd een beetje te legen. Al een paar jaar wilde ik graag weer naar Londen, maar kwam het er door geldgebrek en afstuderen gewoon niet van. Ge├»nspireerd door iemand die zomaar een dag alleen naar Parijs ging, besloot ik dat ik naar Londen ging. Aangezien ik nu een prima salaris heb en zo graag weg wilde, vroeg ik vrij en binnen een week was het geregeld. Ik boekte mijn treinkaartje en een super tof hotel. Op Tweede Kerstdag ging ik voor drie nachtjes naar Londen toe en het is mij zeer goed bevallen! Zo fijn om op de valreep van het jaar nog eventjes weg te gaan. Er komt nog een post over online en daarin zal ik meer over mijn tripje vertellen.

Bedankt 2016 voor de leuke tijden. 2017, wees alsjeblieft net zo lief voor mij als 2016 was!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten