20170308

PERSONAL | THIS MONTH FEBRUARI 2017

Voelen jullie ook langzaam de lente dichterbij komen? Het is steeds eerder licht en later donker! Voor iemand die al super vroeg vertrekt naar haar werk en daar pas laat van thuiskomt is dat zo ontzettend fijn.

Ik heb weer een behoorlijk volle en drukke maand achter de rug, maar wel een maand waar ik uiteindelijk wel van genoten heb. Daar vertel ik jullie nu uiteraard meer over..THEATER DINGEN


Voor mijn werk moet ik zeer regelmatig naar het theater zoals jullie weten. In deze korte maand heb ik het voor elkaar gekregen om zes voorstellingen te bezoeken. Halverwege de maand ging ik naar de 'Masterclass Geluk' van Guido Weijers. Heel fijn om nu te zien waar ik al die maanden al zo hard aan gewerkt had. Ik vond het een leuk theatercollege. Ik besefte me eigenlijk dat Guido al redelijk vaak wat dieper op sommige onderwerpen in ging in zijn voorgaande cabaretvoorstellingen. Alleen nu zit er ook echt een wetenschappelijke onderbouwing achter en focust hij zich op het onderwerp geluk. Daarna heb ik ook nog heel fijn met Guido en zijn vriendin in de foyer staan praten. Mocht je de kans krijgen om te gaan (klein beetje reclame hier hahaha) dan kan dat zeker! Hij speelt nog flink wat voorstellingen dit seizoen door heel Nederland.

Anne-Marie Jung had deze maand haar laatste voorstellingen van haar solo 'De Exoot' en dus bezocht ik haar voorstelling nog één keertje als afsluiter. Heel fijn om haar nog even te zien. Mooi ook om te zien hoe haar voorstelling sinds de try-out en première uiteindelijk geworden is.
Een andere voorstelling die er voor mij echt uit sprong, was de première van de musical 'Into The Woods'. Hier en daar heb ik weleens een musical gezien, maar mijn favoriete genre is het niet... Alleen 'Into The Woods' is echt wel een topper! Ja, het is met 90 minuten voor een 60 minuten na de pauze een flinke zit, maar wat een toffe musical! Mijn favoriet in de musical was overduidelijk Roodkapje, gespeeld door Elize Schaap. Ook deze musical is het hele seizoen nog te zien.

BIERTJES, BIOSCOOP EN BOYS


Drie leuke B'tjes! Op Valentijnsdag (bleghhh) ben ik uit protest biertjes gaan drinken met vrienden in de stad. Helemaal niks mis mee en we hebben het super leuk gehad. Ach wat moet je met jongens als je toffe vrienden hebt haha.
Met mijn vrienden met ik ook nog een keertje homemade burgers gaan eten (dezelfde die ik afgelopen zomer ook al at... nom!) en ben ik weer bij de Tosti Treffer geweest die dit keer in het oude Club Tropicana was. Heel bizar om daar in een leeg zwembad rond te wandelen.

Ik heb sinds eind januari eindelijk weer een Pathé pas (met mijn ING rentepunten gekocht) en dus ben ik in februari een paar keer naar de bioscoop geweest. Zo heb ik 'La La Land' eindelijk gezien. Die vond ik zo ontzettend leuk! Vooral de filmmuziek vind ik geweldig en die luister ik sindsdien bijna iedere dag. Ook ben ik naar 'The Great Wall' en Split geweest. 'The Great Wall' was een prima film, maar 'Split'... 'Split' MOET je echt zien! Echt een bizar wierde goeie film.
Op het IFFR (International Film Festival Rotterdam) zag ik ook een hele toffe film. 'The Girl With All The Gifts', een film over zombies, maar wel een hele goeie film zonder alle bekende zombie clichés.

En dan de boys.. Vorige maand vertelde ik al dat het helaas niks meer is geworden met die ene hele leuke bijzondere man. Daar moest ik wel echt eventjes van bijkomen. Wel heb ik een paar leuke dates gehad afgelopen maand, maar er is niks serieus gaande op het moment.


HUISJE EN WERKEN


Tsja en verder ben ik gewoon iedere dag aan het werk. Lekker druk bezig, dus dan gaan de dagen lekker snel. De momenten dat ik thuis ben probeer ik tijd te maken om lekker te koken. Zo af en toe moet ik natuurlijk ook iets in het huishouden doen. Gelukkig is dat op een paar wasjes en stofzuigen na niet zo veel. Ik heb nu wel een lekker ritme ontwikkeld in mijn tijdelijke huisje en ik geniet enorm van de vrijheid daar. Je kunt wel zeggen dat ik op het moment een heel blij meisje ben.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten