20170607

PERSONAL | THIS MONTH MEI 2017
Zo. Opeens is het volop lente! Soms vraag ik me weleens af in welke maand, wat zeg ik.. in welk jaar, ik leef. De tijd gaat zo bizar snel. Nu helpt het ook niet dat je binnen de theaterwereld altijd vooruit werkt. Op werk zijn wij al bezig met seizoen 2018/2019 en dat terwijl het huidige seizoen 2016/2017 nog niet eens voorbij is. Wat wel voorbij is, is de maand mei. Bij deze weer een mooi overzichtje van mijn maand.
BIRTHDAY GIRL!


Mei is altijd mijn favoriete maand, want dan ben ik jarig! Ja, ik vind mijn verjaardag leuk haha. Gezien ik dit jaar een 'eigen' huisje heb, kon ik voor het eerst sinds jaren mijn verjaardag weer echt vieren. Ik ben op 19 mei jarig en dat viel dit jaar op een vrijdag. Die dag had ik dus lekker vrij genomen (ik werk niet graag op mijn verjaardag haha). De boodschappen had ik lekker thuis laten bezorgen die dag. Ik zag mezelf namelijk niet echt met een krat bier en een volle boodschappentas op de fiets zitten. Overdag deed ik verder lekker rustig aan en in de avond kwamen mijn vrienden langs! Wat. Een. Gezelligheid! De laatste keer dat mijn verjaardag zo leuk was, kan ik me niet eens meer herinneren. Zeer geslaagd feestje. Oké, ik ben erachter gekomen dat ik en veel drank niet meer echt hand in hand gaan, maar verder was het heel tof.

De dag daarna was ik best wel een beetje brak. Gelukkig waren er een paar vrienden blijven slapen die goed voor me zorgden in de ochtend. 's Middags zijn we samen voor mijn verjaardag gaan lunchen bij Little V! Daarna ging ik door naar mijn ouders. In de avond vierde ik mijn verjaardag daar met mijn familie. Mijn vader is namelijk de dag voor mij jarig, dus wij vieren het altijd samen. Super handig! Dat feestje was ook zeer geslaagd.

ZON. BALKON. GENIETON.


Oké, flauw. Het is genieten, niet genieton... Anders zou het niet rijmen. Vergeef het mij.
Wat een geweldig weer hebben we de afgelopen weken gehad! Door mijn vrije dag op mijn verjaardag en het lange weekend met Hemelvaart, had ik meer dan genoeg tijd om van de zon te genieten. Mijn balkon heb ik eindelijk in gebruik genomen.

Met vrienden heb ik in mei het tijdelijke Keilecafé ontdekt op de Keilewerf. Wat een fijne locatie om buiten drankjes te doen! Het was een tijdelijke locatie, maar wat mij betreft mag het zeker terugkomen. In de zomer is het echt een top locatie om met vrienden te zitten. Beetje qua vibe vergelijkbaar met Biergarten (een heel klein beetje...).

Op Hemelvaartsdag ben ik met vrienden op het terras van Aloha Bar in Rotterdam gaan zitten. Op een goede zonnige dag is dat één van mijn favoriete plekjes hier in Rotterdam. In het Hemelvaart weekend ben ik op de tropisch warme zaterdag heen en weer naar de stad gefietst. Daar aangekomen zag ik geen rij bij het net geopende Baker's Dough. Een buitenkansje, want sinds de opening stond het daar rijen dik voor de deur voor het eetbare koekjesdeeg. Ik ga er nog wat over schrijven, dus mijn mening over Baker's Dough horen jullie nog.

De volgende dag ben ik met Ewout International Hamburger Day gaan vieren bij Ellis Gourmet Burger. Dat soort dagen verdienen het namelijk om gevierd te worden. Deze feestdag sloten wij af met twee ijsjes van Capri en De IJssalon. Ja, dat klopt...Twee ijsjes. Totaal niet mijn schuld, maar die van mijn vrienden!

Eerder in de maand was er weer de maandelijkse Tosti Treffer. Dit keer in één van mijn nieuwe favoriete theaters, Theater Walhalla. De tosti's konden in de Kantine worden gemaakt en daarna konden ze lekker buiten in de zon opgegeten worden.

Aan het einde van de maand had ik een werkuitje. We hadden een rondleiding door de Tweede Kamer en daarna zijn we gaan eten bij restaurant Dekxels in Den Haag. Dekxels is echt een aanrader. Het eten was onwijs lekker. Er komt nog een blogpost over deze hotspot, maar jongens... Ik ben fan.


WEER EEN MAATJE KLEINER


Hoe ik het doe, weet ik niet. Dat ik er blij mee ben, dat weet ik dan weer wel... Deze maand kon ik weer een maatje kleiner met mijn broeken! Heel erg bizar hoe goed het blijft gaan met afvallen. Oké, vanzelf gaat het niet. Soms kost het al mijn wilskracht om niet een hele reep chocolade of een zak chips op te eten, maar ik eet nog steeds best veel en eet veel lekkere dingen.

Sinds eind april helpt een oud studiegenootje mij een beetje met mijn gezonde levensstijl (ik twijfelde of ik hier de woorden dieet of strijd wilde gebruiken, maar dat voelde niet helemaal gepast). Hij heeft een eigen coaching bedrijfje en wilde mij graag helpen. Gezien ik het in mijn eentje al behoorlijk goed doe, is hij er meer ter ondersteuning. Hij geeft mij tips en laat mij wat opdrachten uitvoeren, waardoor ik weer even een nieuw inzicht krijg. Zo heeft hij mij bijvoorbeeld een paar dagen Paleo (onbewerkt voedsel) laten eten om mij te laten zien dat onbewerkt eten natuurlijk veel beter voor je lichaam is.
Mocht je zelf ook interesse hebben in coaching op het gebied van training en voeding, neem dan vooral contact op met Marc Boex van Boex Fitness Coaching.


Mei was echt een heerlijke maand. Door het heerlijke weer op mijn vrije dagen was het net alsof ik op vakantie was! Kom maar op met die zomer, ik ben er helemaal klaar voor!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten